Peta godišnjica

Marin Čilić poslao slatku poruku svojoj supruzi povodom godišnjice vjenčanja

Par se vjenčao u crkvi sv. Nikole u Cavtatu, svadbeno slavlje organizirano je u Revelinu, u Dubrovniku, a od tada do danas, ne skidaju osmijeh s lica.

Već je pet godina prošlo od dana kada je naš tenisač Marin Čilić oženio dugogodišnju djevojku, Dubrovkinju Kristinu Milković, a sada je taj dan odlučio obilježiti i na društvenim mrežama gdje je svojoj supruzi čestitao godišnjicu i kratko poručio da je "svaki dan s tobom je proslava".

Objavu je popratio zajedničkom fotografijom na kojem se njih dvoje, u ulozi DJ-eva, zabavljaju na partyju, oglušivši se na svojevrsno nepisano pravilo da se na društvenim mrežama godišnjice obilježavaju fotografijama s vjenčanja. Uostalom, nikad nisu bili uobičajeni par. Upoznali su se u 2008. u Dubrovniku, kada je Kristina, koja se tada bavila manekenstvom, radila kao hostesa na Davis Cupu. Ubrzo su se odučili na zajednički život, a nakon što je osvojio svoj prvi ATP naslov u Baselu, Marin je izjavio kako mu je Kristina srećonoša, što je ostala do danas.

Uz njega je, primjerice, bila kada je u New Yorku osvojio svoj prvi US Open 2014. godine. Bračne zavjete razmijenili su u crkvi sv. Nikole Cavtatu, a pir su organizirali u Revelinu, jednoj od četiri tvrđave u sklopu dubrovačkih zidina. Mladenka se udala u jednostavno krojenoj vjenčanici spuštenih ramena, a glavni ukras bile su joj tradicionalne konavoske naušnice. I vjenčani prsten, kada su izašli iz crkve.

Par je u veljači 2020. dobio starijeg sina Balda, a u rujnu 2021. na svijet je stigao i mali Vito. Diplomirana psihologinja prati supruga na putovanjima kada joj god poslovne i obiteljske obaveze dopuste, a prošlog ljeta uspjeli su sa svojim dečkima otputovati u New York. Marin Čilić izabrao je fotografiju s tog putovanja kako bi supruzi čestitao prvu, okruglu godišnjicu braka.

Linker
23. travanj 2024 01:38