drastična odluka

Marin Miletić u karijeri se suočio s ‘potpunim neuspjehom‘, no u ljubavi mu cvjetaju ruže

Dok će kao političar s medijima rado podijeliti svoja razmišljanja, Miletić je prilično zatvoren kad je u pitanju njenog ljubavni život.

Vijest dana na domaćoj političkoj sceni je ostavka saborskog zastupnika Marina Miletića s mjesta dopredsjednika Mosta. Kako je naveo, taj je potez povukao kao znak "osobne odgovornosti za potpuni neuspjeh na izborima za mjesne odbore u Rijeci".

Dok će kao političar s medijima rado podijeliti svoja razmišljanja, Miletić je prilično zatvoren kad je u pitanju njenog ljubavni život. Poznato je da je u vezi s glumicom Kristinom Krepelom, a iako se ne skrivaju te zajedno dolaze na gradska događanja, novinarima ne žele odgovarati na pitanja o svojoj vezi.

"Nemojte se ljutiti, ali nisam dao nijednu izjavu pet mjeseci. Nema to veze s Kristinom, čak i prije sam počeo s tom apstinencijom od medija", rekao nam je u lipnju kad su se prvi put pojavili u javnosti na drugom rođendanu podcasta Ane Radišić.

image

Prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti

DAVOR PONGRACIC CROPIX

Dotad se mjesecima šuškalo o njihovoj vezi, snimljeni su u šetnjama gradom, pratili su se na društvenim mrežama, no nijedno od njih nije željelo potvrditi da se rodila ljubav.

"Sretna sam i zadovoljna. Čuvat ću i dalje svoj privatni život", rekla nam je pak ona.

image

Na eventu u listopadu prošle godine

NERA SIMIC CROPIX

Da ljubav i dalje cvjeta dokazuje njihova interakcija na društvenim mrežama, jer su pomalo smanjili zajednička pojavljivanja u gradu. Prošlog vikenda ona je uz snimku s Gibonnijevog koncerta poručila: "Za naše zlatne godine, ne prošle i ne buduće. Nego ove ovdje... SADA. ‘Odanost, zahvalnost i ljubav‘, rekao si Gibo.To je ono što svaku godinu čini zlatnom."

"Ljubav moja. svemir moj", odgovorio je on, na što je ona napisala: "Najljepše je s tobom.

Linker
07. rujan 2023 04:13