FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP
Veliki uspjeh

Mark Ruffalo dobio zvijezdu na Stazi slavnih, slavio uz obitelj i slavnu kolegicu

Američki glumac ove je godine nominiran i za nagradu Oscara u kategoriji najbolje sporedne muške uloge u filmu "Uboga stvorenja".

Američki glumac ove je godine nominiran i za nagradu Oscara u kategoriji najbolje sporedne muške uloge u filmu "Uboga stvorenja".

Američki glumac Mark Ruffalo dobio je svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu. Tijekom ceremonije, gdje su mu okupljeni odali počast, uz njega se osim supruge Sunrise Coigney, pojavila i glumica Jennifer Garner s kojom je imao glavnu ulogu u filmu "Od klinke do komada" iz 2004. godine.

image

Mark Ruffalo i Jennifer Garner zajedno su glumili u filmu "Od klinke do komada"

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumac koji je ipak ostao najviše zapamćen po ulozi Hulka u filmu "Osvetnici", uspjeh je postigao i ulogom u brojnim drugim filmskim uspješnicama poput "Mutne vode", "Samo nebo zna", "Majstori Iluzije" i "Uboga stvorenja". Upravo je za taj film ove godine nominiran i za nagradu Oscar u kategoriji najbolje sporedne muške uloge.

image
FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP

Iako je riječ o glumcu koji u javnosti rijetko otvoreno govori o privatnom životu, nedavno je otkrio kako se 2001. godine suočio s jednim od najtežih trenutaka u životu. Zajedno sa svojom suprugom bio je u slatkom iščekivanju njihovog prvog djeteta sve dok mu se život doslovno preko noći nije preokrenuo naglavačke. Kako je otkrio u podcastu "SmartLess", koji vode Jason Bateman, Sean Hayes i Will Arnett, saznao je da ima tumor na mozgu, ali je to tjednima skrivao od supruge jer je ona bila u 9. mjesecu trudnoće.

image

Mark Ruffalo s obitelji

MICHAEL TRAN AFP
image

Mark Ruffalo s obitelji

MICHAEL TRAN AFP
image

Mark Ruffalo i supruga Sunrise Coigney a

MICHAEL TRAN AFP
image

Mark Ruffalo i Jennifer Garner

FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP

"Jednostavno to ne bih mogao napraviti. Sve se već vrtjelo oko mene, moje karijere, i to je bio njezin trenutak", rekao je glumac pa dodao kako su se on i njegov neurolog dogovorili o samom tijeku liječenja tek tjedan dana nakon rođenja njegova sina Keena, koji je nedavno navršio 22 godine.

Iako je tumor na mozgu bio benigni, glumac je ipak pretrpio neke posljedice. Naime, izgubio je sluh u lijevom uhu, a neko vrijeme je patio i od djelomične paralize lica. "Kada sam se probudio u bolnici, lijeva strana lica mi je bila potpuno ukočena. Nisam mogao zatvoriti oko niti razgovarati, a izgubio sam i sluh u lijevom uhu", objasnio je jednom prilikom slavni glumac.

image

Mark i njegova supruga u braku su od 2000. godine, a zajedno imaju troje djece

@PARISAMICHELLE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ruffalo i njegova supruga upoznali su se 1998. godine i među njima je odmah kliknulo. Iako je bio tek na početku svoje glumačke karijere i imao financijskih problema, Sunrise je uvijek bila uz njega.

"U jednom periodu svoga života doslovno sam živio na smetlištu, a nisam imao čak ni vozačku dozvolu ni kreditnu karticu. Bez obzira na sve, ona je svejedno vjerovala u mene i stalno me hrabrila. Sumnjam da bih ikada uspio bez nje", rekao je glumac kojem je ubrzo nakon toga karijera krenula uzlaznom putanjom. Par je u braku od 2000. godine, a osim sina Keena, imaju još dvije kćeri, 19-godišnju Bellu Noche i 17-godišnju Odette.

Linker
06. svibanj 2024 12:31