Sretne vijesti

Mark Zuckerberg i njegova Priscilla dobili treće dijete: Pokazali preslatku djevojčicu

Par koji se vjenčao 2012. ima dvije kćerkice 7-godišnju Max i 5-godišnju August.

Mark Zuckerberg je i službeno potvrdio dolazak svoje treće kćerkice na svijet! Glavni čovjek Facebooka, odnosno Mete, i njegova supruga Priscilla Chan dobili su treće dijete, treću djevojčicu nazvali su je Aurelia Chan Zuckerberg. Objavio je to ponosni tata na Instagramu u petak.

Ovaj 38-godišnji tata podijelio je fotografije i sebe s novorođenom djevojčicom i majke s tek rođenom bebom. Prizori su nastali u prvom trenucima rođenja malene djevojčice. "Dobrodošla na svijet, Aurelia Chan Zuckerberg! Pravi si mali blagoslov", napisao je Mark. Par ima još dvije djevojčice August (5) i Maximu, zvanu Max (7).

Zajedno su osnovali i predsjedaju organizacijom Chan Zuckerberg Initiative, koju su osnovali 2015. s namjerom za ulaganjem od 99 posto bogatstva iz njihovih dionica na Facebooku. Zuckerberg i njegova supruga prvi put su objavili da čekaju treće dijete u rujnu. "Puno ljubavi svima. Sretni smo što možemo podijeliti vijest da Max i August dobivaju novu seku iduće godine", napisali su uz zajedničku fotografiju, na kojoj je Mark držao ruku na trbuhu svoje supruge.

Njihova ljubavna priča započela je 2003., prohodali su se nakon što su se upoznali u redu za wc, na fakultetskoj zabavi na Harvardu koju je organiziralo njegovo bratstvo. Mark je tada bio brucoš. Zajedno su počeli živjeti u rujnu 2010., objavio je to na Facebooku u to vrijeme. Vjenčali su se u svibnju 2012., ceremonija je održana u dvorištu njihova doma u Palo Altu. Iznenadili su svoje goste vjenčanjem, uzvanici su zapravo mislili da su došli na proslavu diplome iz medicine koju je Chan prije toga dobila na Sveučilištu California, u San Franciscu.

Linker
24. travanj 2024 01:18