razlog za slavlje

Marko Livaja postigao uspjeh koji je drugima izmicao pet godina

Najbolji strijelac HNL lige Hajduku je donio novi polet, a sebi brojne obožavatelje koji su srušili server online fan shopa splitskog kluba želeći kupiti majicu s njegovim likom

Navijači nogometnog kluba Hajduk iz Splita, od 1993. dodjeljuju priznanje Hajdučko srce klupskom igraču koji je tijekom sezone pokazao najborbeniju i najpožrtvovniju igru, odnosno borbeno Hajdučko srce.

Jučer navečer to veliko priznanje Torcide na Poljudu je dobio Marko Livaja, 28-godišnji kapetan Hajduka i to nakon pet sušnih godina koliko su navijači smatrali da Hajdučko srce nije zaslužio niti jedan igrač. A oni koji prate nogomet mogu shvatiti i zašto.

image

Navijaci Hajduka na Torcida kupu dodjelili nagradu Hajducko srce Marku Livaji

JOSKO PONOS CROPIX

Dolazak Marka Livaje u Hajduk prije nešto više od godinu dana, dao je novi polet Bilima koji su prošlu sezonu završili na drugom mjestu, a on je postao najbolji strijelac HNS-a s 28 golova u jednoj sezoni i time oborio rekord kluba star više od 87 godina.

Za počast svom najboljem igraču Hajduk je jučer u prodaju stavio majicu s njegovim likom, a brojni obožavatelji koji su navalili na online fan shop uspjeli su srušiti server. Kako izgleda majica među prvima je pokazala Livajina supruga Iris Rajčić koju od milja zovu ‘‘prvom damom Torcide‘‘ jer ju je ponosno nosila sinoć na dodjeli Hajdučkog srca.

image

Marko i Iris Livaja

PAUN PAUNOVIC CROPIX

Bivša manekenka Iris Rajčić i Marko Livaja nakon dugogodišnje veze vjenčali su se početkom svibnja, a imaju već petogodišnju kći Elizabet i jednogodišnjeg Lorenza.

Linker
13. travanj 2024 09:51