NAJVEĆA PODRŠKA

Marko Livaja proslavio veliki uspjeh uz suprugu Iris, njezin modni odabir privukao je pažnju

Skladni bračni par spremno je pozirao fotografima, a Iris se i ovoga puta istaknula svojim modnim odabirom, odvažno spojivši klasičnu eleganciju s mladenačkim trendovima.

Naš nogometni reprezentativac i zvijezda Hajduka Marko Livaja drugu godinu zaredom se okrunio titulom najboljeg igrača HNL-a u jubilarnoj 20. akciji Kapetani biraju koju tradicionalno provodi T-portal. Kapetani hrvatskih prvoligaša dodijelili su mu ukupno 64 boda od mogućih 100 i tako iza njega ostavili Dinamovce Brune Petkovića, Josipa Mišića i Mislava Oršića.

image

Iris se odlučila za haljinu omiljenog danskog dizajnera

DUJE KLARIC CROPIX

Livaja je primio pehar poručivši kako mu je naslov najboljeg igrača veliki poticaj za budućnost, a ovaj važan trenutak nije propustila njegova supruga Iris Livaja. Samozatajna bivša manekenka ne pojavljuje se često u javnosti, no čini se kako je spremna napraviti iznimku kada su u pitanju uspjesi njezinog muža, kojem je bezuvjetna podrška.

image

Marko Livaja titulu najboljeg igrača HNL-a nosi drugu godinu za redom

DUJE KLARIC CROPIX

Skladni bračni par spremno je pozirao fotografima, a Iris se i ovoga puta istaknula svojim modnim odabirom, odvažno spojivši klasičnu eleganciju s mladenačkim trendovima. Odlučila se za oversize sako u kombinaciji s kaubojskim čizmama od brušene kože i haljinom živahnog uzorka marke Rotate Birger Christensen.

image

Spremno su pozirali fotografima s peharom

DUJE KLARIC CROPIX

Izgleda kako su komadi ovog danskog dizajnera osvojili lijepu Splićanku jer je nedavno prošetala u upečatljivom pepito kaputu istog brenda, a Rotateove modele uz Iris rado nose i druge poznate Hrvatice poput Jelene Rozge i Severine.

Linker
21. ožujak 2024 05:17