POTVRDIO NAGAĐANJA

Marko Pecotić nakon šokantnog priznanja o razvodu, danas potvrdio i tko je njegova nova ljubav

Tko je nova ljubav Marka Pecotića, zbog koje je ostavio suprugu nakon 16 godina braka, konačno je za medije potvrdio i sam pjevač.

Nakon što je jučer javno priznao kako je došao kraj 16 godina dugom braku i ljubavi sa suprugom Irenom, splitski glazbenik Marko Pecotić Peco, danas je nastavio s iznenađenjima. Prvo je izazvao šokantne reakcije obožavatelja jer je izbrisao Instagram profil, a onda je konačno objavio i tko je njegova nova ljubav.

"Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti, a o novoj osobi... to moram pričati s njom da vidim slaže li se da to bude službeno, bez obzira na to što je i s druge strane to riješeno", iskreno je jučer u izjavi priznao Marko, a komentatori na društvenim mrežama počeli su nagađati tko je nova ljubav koja je osvojila srce veselog Splićanina.

Mnogi su nagađali kako je riječ o Splićanima dobro poznatoj Silviji Dvornik, no, upravo je Pecotić danas potvrdio navode. "Da, Silvia Dvornik i ja smo zajedno", izjavio je za Slobodnu Dalmaciju i rekao da mu treba kratki odmor od medija. Čini se kako su komentari i reakcije javnosti iznenadili i Marka i Silviju jer su u jednom trenutku između sinoć i jutros izbrisali svoje profile s Instagrama.

image

Silvija Dvornik i Marko Pecotić Peco na otvorenju trgovačkog centra

TOM DUBRAVEC CROPIX

Silvia Dvornik, inače, pjeva prateće vokale u Pecinom bandu, a proteklo ljeto proveli su radno nastupajući po obali.

Podsjetimo, Pecotić je jučer potvrdio da se razvodi.

"Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti", rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

image

Marko Pecotić Peco i Silvija Dvornik na nastupu

SASA BURIC/CROPIX CROPIX

"Jedna unutarnja borba me natjerala i vidio sam da ne postoji drugi način nego da prestanem sebe lagati i kažem stvari kako zapravo stoje i onda što budućnost bude dala. S vjerom u Boga i istinu mislim da bi to moglo dobro ispasti, za sada su svi to dobro prihvatili, a vrijeme će pokazati jesam li bio u pravu. Naravno da sam spreman snositi bilo kakve posljedice ako sam nekoga oštetio ili uvrijedio, ali čvrsto stojim iza svoje odluke i drago mi je da je supruga Irena to primila skroz normalno i da to ide onako kako bi trebao izgledati savršeni razvod, rekao je.

"Ja sam se bio uživio u instituciju braka kao takvu i borio se da ona opstane, pogotovo otkad sam promijenio životnu priču, ali kada ostaneš sam i pogledaš sebi u oči stvari postanu jasnije i uz Božju pomoć će ovo sve dobro završiti i nadam se da ćemo za 2-3 godine gledati na ovo s pozitivne strane, zaključio je iskreno pjevač.

Linker
11. studeni 2023 06:10