Fast FWD

Marko Tolja: "Maro je dosta muzikalan, a po ovim prvim urlicima vjerujem da će i Niko biti"

Riječki pjevač ispričao nam je tko je od sinova muzikalniji, kako se sada odnosi prema svojoj vrlo uspješnoj ulozi u žiriju "Zvijezde pjevaju" te kako je pripremati medley s Ivanom Husarom.

Marka Tolju, riječkog pjevača na tren smo "iščupali" s proba u studiju 10 HRT-a za dodjelu najveće medijske nagrade Zlatni Studio gdje je uvježbao interesantan medley s Ivanom Husar, za koji smo sigurni da će vas oduševiti u live prijenosu koji kreće 9. veljače u 20:15.

U našem brzopoteznom formatu pitali smo Tolju, koji je dodatnu vidljivost i fanove stekao kao član žirija "Zvijezde pjevaju", kako je biti "onaj koji odlučuje", ali dotakli smo se i njegovog intimnog, sedamnaestogodišnjeg odnosa s publikom.

image
DARKO TOMAŠ/ CROPIX

"Prošetali" smo i po temi popularne psihologije te emotivnog osjećanja vlastite dobi. Također, tražili smo ga ocjenu dominantnog ukusa glazbene publike, gdje su i kakvi su mu snovi danas u odnosu na mlađe dane te tko je trenutno muzikalniji od njegovih sinova – Niko ili Maro? Inače, Marko Tolja je upravo nominiran za najbolju mušku vokalnu izvedbu za nagradu Porin sa skladbom "Nismo znali bolje".

Pjevač je inače prošle godine objavio album "Pianissimo", dok je privatno dobio još jedno dijete. Ponosni tata vijest je tada objavio na svom Instagramu gdje je uz fotografiju svoje i bebine ručice napisao "...ti samo pusti se, u moje ruke sigurne.... Niko" te dodao plavo srce za dječaka. Da čekaju drugo dijete Marko i Ana otkrili su prošlo proljeće s preslatkom obiteljskom fotografijom na kojoj njihov sinčić, četverogodišnji Maro, ljubi mamin trbuh. Pjevač je tada u svojoj samozatajnoj maniri napisao: "A što ima novog kod vas?"

image
DARKO TOMAŠ/ CROPIX
Linker
06. travanj 2024 06:38