SPORTS ILLUSTRATED
POVIJESNA NASLOVNICA

Martha Stewart reagirala na kritike za naslovnicu: ‘Nisam imala nikakve plastične operacije!‘

Martha Stewart je među modelima koji se nalaze na naslovnici časopisa Sports Illustrated Swimsuit za 2023. Poduzetnica koja je zakoračila u 82. godinu života najstariji je model u kupaćem kostimu koji je časopis objavio. Dok su neki suradnju nazvali ‘povijesnom‘, drugi su kritizirali njezin izgled.

Martha Stewart je među modelima koji se nalaze na naslovnici časopisa Sports Illustrated Swimsuit za 2023. Poduzetnica koja je zakoračila u 82. godinu života najstariji je model u kupaćem kostimu koji je časopis objavio. Dok su neki suradnju nazvali ‘povijesnom‘, drugi su kritizirali njezin izgled.

“Kada sam čula da ću biti na naslovnici časopisa Sports Illustrated Swimsuit, pomislila sam: ‘To je sjajno, bit ću najstarija osoba ikada na naslovnici‘,” rekla je Martha za časopis te dodala "Ne razmišljam puno o godinama, ali mislim da je ovo na neki način povijesni trenutak."

S 81 godinom Martha Stewart je postala najstariji model na naslovnici kultnog časopisa i oborila prethodni rekord koji je držala 74-godišnja Maye Musk, majka Elona Muska, kada se pojavila na naslovnici prošle godine. Martha na naslovnici nosi bijeli jednodijelni kupaći kostim s jarko narančastom jaknom. Poduzetnica je za snimanje, koje se odvilo u Dominikanskoj Republici, odjenula sveukupno devet različitih kupaćih kostima.

Martha je u intervjuima za strane medije otkrila da je uoči snimanja izbacila kruh, tjesteninu i alkohol iz svoje prehrane i pohađala satove pilatesa svaki drugi dan. Otkrila je i da je htjela biti na naslovnici kako bi pokazala da žene mogu izgledati dobro i osjećati se sjajno u bilo kojoj dobi. "Godine nisu odlučujući čimbenik u smislu prijateljstva ili uspjeha, ali ono što ljudi rade, kako razmišljaju i kako se ponašaju, to je ono što je važno, a ne vaše godine", kaže ona.

Podsjetimo, Martha je 1990-ih osnovala Martha Stewart Living Omnimedia i postala sinonim za kuhanje, zabavu i domaćinstvo. Lansirala je kuharice, linije posuđa, časopise, ručnike i druge predmete. Voditeljica je brojnih TV emisija, a posljednjih godina njeguje prijateljstvo s reperom Snoop Doggom što ju je približilo i mlađoj publici. Godine 2004. bila je osuđena zbog laganja vladi o prodaji dionica. U zatvoru je odslužila pet mjeseci, a već neko vrijeme radi na tome da povrati dobar imidž.

Mnogi su pohvalili novu naslovnicu časopisa, a komplimente su uputile i slavne dame poput Jennifer Garner i Ellen Pompeo. Međutim, komentari na društvenim mrežama otkrivaju da mnogi korisnici vjeruju da su fotografije fotošopirane i da se Martha podvrgnula brojnim estetskim operacijama.

image
PROFIMEDIA

"To nije istina. Nisam imala apsolutno nikakve plastične operacije. Imam jako zdravu, dobru kosu. Svaki dan pijem zeleni sok. Uzimam svoje vitamine. Hranim se jako zdravo. Imam jako dobre doktore za kožu. Jako sam oprezan na suncu. Nosim šešire i kremu za sunčanje svaki dan. S vremena koristim filere za sitnije bore, ali mrzim botoks. Jako mi je čudan. Zaista i uistinu ne radim puno toga na licu", opovrgnula je Martha glasine.

image
PROFIMEDIA

Linker
26. travanj 2024 11:36