ne diraju ga glasine

Matija Cvek javio se nakon glasina o prevari: "Ja i ljubavnici"

Jučer su se pojavile glasine da su on i Nika Turković prekinuli vezu zbog treće osobe - prateće pjevačice iz njegovog benda Lare Demarin.

Nakon što je njegova menadžerica Mia Milovčić demantirala napise prevari, glazbenik Matija Cvek odlučio se našaliti na njihov račun.

"Nakon današnje kolonoskopije, ja i moji ljubavnici i partneri sviramo u Paklenici", rekao je, pokazujući na snimci svoje kolege iz benda.

Podsjetimo, jučer su se pojavile glasine da su on i Nika Turković prekinuli vezu zbog treće osobe - prateće pjevačice iz njegovog benda Lare Demarin.

Na snimci koju je objavio vidi se i Lara, koja je potom nastupila s Matijom u Starigrad-Paklenici. Glazbenik je na nastupu bio dobro raspoložen, pokazujući da ga napisi ne diraju previše.

Matijina menadžerica jučer je priče o prevari odlučno demantirala.

"Nije istina da je Matija u vezi s Larom Demarin, te smo prisiljeni demantirati neistine i lažne navode. Matija i Lara su jedino vezani poslovnom suradnjom gdje je Lara Demarin dugi niz godina prateći vokal benda The Funkensteins", rekla nam je Mia Milovčić.

Linker
13. travanj 2024 21:47