Video intervju

Matija Cvek: ‘Ljubav si ne želim, dogodit će se kad se treba dogoditi‘

Iako je profesionalno 2022. godina bila do sada najbolja za pjevača Matiju Cveka, u ljubavi je doživio brodolom no to ga nije obeshrabrilo - posvetio se glazbi i pušta da se nova ljubavna priča sama dogodi.

"Sve što se dogodilo protekle godine bilo je s razlogom, puno smo radili i trudili se, no svojim najvećim uspjehom smatram to što sam uspio ostati normalan. Usudio bih se reći kako je ovo bila moja najbolja godina. Započela je s pjesmom ‘Trebaš li me‘ koju sam snimio u duetu s Eni Jurišić, nastavila se nagradama Porin za najbolju mušku vokalnu izvedbu pjesme ‘Ptice‘ i pop album ‘Izbirljivo i slučajno‘, nominacijama za Zlatni Studio i Cesaricu, a završila šlagom na torti u prosincu, rasprodanim koncertom u Dom sportova”, govori Matija Cvek.

Privatno je pak bila vrlo turbulentna, prekinuo je ljubavnu vezu s glazbenicom Nikom Turković, a spas je pronašao u radu.

"Život ide dalje. Želim si još jednu ovakvu uspješnu godinu. Ljubav si ne želim, o tome ne razmišljam, ona se jednostavno treba dogoditi", objašnjava Matija Cvek koji je svim čitateljima uputio i novogodišnju čestitku.


Novi broj magazina Gloria potražite na kioscima do 4. siječnja.

image
PRODUKCIJA GLORIA
Linker
20. travanj 2024 12:27