Matija Cvek

 MARE MILIN
Nova uloga

Matija Cvek na koncertu u Tvornici otkrio je ime kćeri i oduševio publiku

Zagrebački glazbenik ovih je dana postao otac, a iako ne voli otkrivati pojedinosti iz privatnog života publici je ipak otkrio najslađi detalj - ime svoje nedavno rođene mezimice.

Zagrebački glazbenik ovih je dana postao otac, a iako ne voli otkrivati pojedinosti iz privatnog života publici je ipak otkrio najslađi detalj - ime svoje nedavno rođene mezimice.

Glazbenik Matija Cvek nedavno je po prvi puta postao otac djevojčice koju je dobio s partnericom Miriam Cikron, a iako privatnost svoje, sada tročlane, obitelji vješto čuva sa svojom vjernom publikom na koncertu u zagrebačkoj Tvornici podijelio je detalj iz privatnog života, odnosno otkrio ime djevojčice koja mu je uljepšala život.

"Molim vas jedan pljesak za Lotu, možda će joj netko ovo jednog dana pokazati", rekao je Matija okupljenima na koncertu, a snimka simpatičnog trenutka koji je razgalio publiku objavljena je na portalu 24 sata.

Inače, riječ je o imenu koje je zapravo skraćeni oblik imena Charlotte, starog njemačkog imena izvedenog od riječi "karal", što znači "čovjek", "suprug", a osim toga Lota u svom imenu krije i značenje "slobodan", odnosno ‘‘slobodna".

Da će postati otac zagrebački glazbenik otkrio je početkom godine, a nešto kasnije u jednom radijskom gostovanju otkrio je i da u njegov dom stiže djevojčica.

image

Glazbenik je poprilično samozatajan kada je u pitanju njegov privatan život

VEDRAN PETEH/CROPIX

"Rekao sam da ću sve zadržati za sebe, u krugu svoje obitelji, ali ipak ću vam otkriti da nam je nova najdraža boja roza. Ime vam neću reći, mogu samo dodati kako smo se brzo i jednostavno dogovorili oko toga", izjavio je Matija prije par tjedana. "Ništa drugo više nije važno. Jedva čekam", izjavio je glazbenik koji je najavio i da će zbog očinstva ipak smanjiti broj nastupa kako bi što više vremena proveo uz partnericu i njihovu djevojčicu.

Matija i Miriam Cikron u vezi su nešto više od godinu i pol dana, ali glazbenik o ljubavi ne govori mnogo. Ipak, uoči Valentinova dao je nekoliko savjeta muškarcima vezano uz žene.

"Za početak volite svoje žene. To je dobar start, ali i male nježne fore uvijek dobro kotiraju. Vole pažnju i kad im se posvetiš", predložio je Matija i tada i otkrio kojeg savjeta će se držati nakon što kući stigne prinova.

"Obavezno treba donijeti ženi hranu, bit će stalno gladna. Zapravo je poanta brinuti se o ženi nakon poroda", poručio je zagrebački glazbenik koji će se, ne sumnjamo, u ovoj očinskoj ulozi snaći jednako dobro kao što se snalazi na pozornici i biti "najbolji tata na svijetu", baš kao što je to nedavno i najavio.

O Cvekovoj odabranici ne zna se puno toga u javnosti, zna se tek da je završila Prehrambeno-biotehnološki fakultet, a bavi se i umjetnošću. Naime, upravo je ona koautorica ilustracije za njegov posljednji album. Okušala se i ispred kamere pa je tako glumila u spotu domaćeg benda "Divlje jagode" za pjesmu "Nemam".

Linker
26. travanj 2024 00:59