ugodna suradnja

Matija Cvek o Jeleni Rozgi: ‘Već dugo smo prijatelji, ne skrivamo to, super nam je‘

Mladi pjevač otkrio nam je sve o svom odnosu s Rozgom te osjeća li se spremnim za novu vezu nakon prekida s dugogodišnjom djevojkom Nikom Turković.

U ponedjeljak je Jelena Rozga predstavila predstavila svoj novi akustični album "Minut srca mog", a na promociji su je podržali brojni poznati kolege i prijatelji. Među njima je bio i Matija Cvek, koji je nedavno s Jelenom snimio obradu hita grupe Magazin "Zar je ljubav spala na to" koja se također našla na novom albumu.

"Suradnja s Jelenom bila je odlična. Kad si ona nešto zacrta, napiše si kako hoće da to bude, mi to svi tako napravimo, i tako i bude. Već dugo smo prijatelji, ne skrivamo to, zezamo se i družimo, super nam je", priča nam Matija.

Ubrzo nakon što su Jelena i Cvek počeli objavljivati zajedničke fotografije i raditi na pjesmi, krenula su šuškanja da između njih postoji nešto više od prijateljstva, a pjevač kaže kako mu takvi tračevi ni najmanje ne smetaju.

"Kako to meni može ići na živce? Meni je to samo pohvala!", smije se Matija.

image

Jelena Rozga i Matija Cvek

PETAR VILOVIć KRAJAčIć

U srpnju je završila njegova dugogodišnja veza s pjevačicom Nikom Turković, koja je također prisustvovala promociji Rozgina novog albuma. Zanimalo nas je kako Matija komentira to što ga samo par mjeseci nakon prekida povezuju s nekim novim.

"A što da ja radim, tko će kako povezati više. Ja sam prestao gledati tko što veže, moram gledati kako ću povezati svoju glavu i gdje moram dalje", kaže Cvek i dodaje kako mu je teško reći je li spreman za novu vezu.

"Odlučio sam da više nikad neću dati odgovor na to pitanje! Ako se dogodi, dogodi se", kaže kroz smijeh.

I dok mu ljubavne zavrzlame zadaju glavobolje, na poslovnom planu, čini se, ne može mu bolje ići. Matijin koncert u Domu sportova je rasprodan, a mladi pjevač ne krije uzbuđenje.

"Sretan i sam i ponosan na cijelu ekipu. Samo hoću da razvalimo, da bude najbolje što može biti muzički i stvarno ću dati sve od sebe", najavljuje.

image

Između glazbenika se razvilo veliko prijateljstvo

PETAR VILOVIć KRAJAčIć

Veliki koncert, kaže, ne stvara mu pritisak jer je promijenio način razmišljanja.

"Nakon ‘Visine‘ sam se brinuo kad ću opet imati takvu pjesmu, pa nakon ‘Nasloni se‘ opet, poslije ‘Ptica‘ opet. Sad sam skužio da će se ili dogoditi ili neće. Zasad se događa! ‘Trebaš li me‘ je otišla toliko daleko, nisam uopće vjerovao da nešto moje to može. Vole je sve dobne generacije, svi je pjevaju, to je ta pjesma koja ti možda gradi veliku priču oko tebe i jako je volim. Moram spomenuti i Eni koja je nenormalno zaslužna, dobro je iznijela tu pjesmu", kaže Matija.

A što nam sprema nakon Doma sportova?

"Poslije ovoga sve samo može ići nizbrdo, samo u propast!", našalio se i zaključio:

"Ne želim više ništa najavljivati, nastavit ću kao i dosad, zabavljat ću sebe i ekipu oko sebe."

Linker
15. travanj 2024 14:14