MARE MILIN
Najslađa uloga

Matija Cvek otkrio da beba stiže u veljači: "Bit ću najbolji tata na svijetu"

Popularni pjevač otkrio je da prinova stiže uskoro te da se novoj ulozi neizmjerno veseli.

Popularni pjevač otkrio je da prinova stiže uskoro te da se novoj ulozi neizmjerno veseli.

Zagrebački pjevač Matija Cvek ne može se požaliti na to kako mu je prošla 2023. godina, koju pamti po priznanjima, objavi drugog, autorskog albuma "Vile se ovdje igraju", duetu s Marijom Šerifović "Pola sunca", 76 uspješnih koncerata kod kuće i u regiji, no najbolje ga očekuje u 2024. godini. Višestruki dobitnik glazbenih nagrada Porin i Cesarica našao se u finalu najveće i najprestižnije medijske nagrade Zlatni Studio, nagrade Jutarnjeg lista, a u veljači ga očekuje najzahtjevnija, cjeloživotna uloga: idući mjesec postat će otac. Beba mu je fokus ove godine i ostatka život te se jedva čeka vidjeti u toj ulozi, otkrio je za Jutarnji list.

image

Matija Cvek

MARE MILIN ZA GLORIA GLAM

Da ne sjedi skrštenih ruku, očekujući da njegova partnerica, samozatajna Zagrepčanka Miriam Cikron, baš sve "odradi sama", otkrio je još u studenom prošle godine. Simpatičnom objavom potvrdio je na svom Instagram profilu nagađanja da će postati otac i pokazao da se posvetio teoretskom dijelu, čitajući o trudnoći i prvom, mnogima najizazovnijem razdoblju brige za bebu, onom kad se mama i tata prinovom vrate kući. O samozatajnoj budućoj mami zna se samo to da je diplomantica Prehrambeno-tehnološkog fakulteta, a poznati pjevač daje sve od sebe da tako ostane i ubuduće.

Otkrio je da ga veliki koncerti očekuju u veljači, kad nastupa u zagrebačkoj Tvornici, splitskim Gripama te u Domu kulture u Rijeci, a tada bi njegova partnerica trebala i roditi. Pa ipak, u takvim situacijama ide se s korak po korak jer bebe ionako mogu doći mimo termina.

image

Na snimanju Glorijine novogodišnje naslovnice 2022.

MARKO MIŠČEVIĆ/ CROPIX

"Lijepa je to stvar, odnosno najljepša i to je fokus ove godine, ali i ostatka života. To je ono najbitnije u životu i najljepše i jako se veselim vidjeti samog sebe u toj ulozi. Baš se iskreno veselim", kaže pjevač koji krije hoće li dobiti dječaka i djevojčicu. Taj slatki detalj zadržat će za sebe i svoju partnericu, dodajući na kraju razgovora da će "biti najbolji tata na svijetu".

image

Matija Cvek na snimanju za Gloriju

MARKO MISCEVIC CROPIX
Linker
26. travanj 2024 08:39