USKORO U NOVOJ ULOZI

Matija Cvek otkrio da stiže curica: "Nova najdraža boja mi je roza!"

Iako ne govori mnogo o svom privatnom životu pa se o njegovoj djevojci malo toga zna, čini se kako popularni glazbenik Matija Cvek jedva čeka da postane otac pa svako toliko otkrije neku novu informaciju o prinovi.

Zagrebački pjevač Matija Cvek u siječnju je otkrio kako će ove godine postati otac, a sada je za Radio Dalmaciju priznao da mu uskoro stiže djevojčica.

"Potpuno sam u tome, ništa drugo više nije važno. Jedva čekam. Rekao sam da ću sve zadržati za sebe, u krugu svoje obitelji, ali ipak ću vam otkriti da nam je nova najdraža boja roza. Ime vam neću reći, mogu samo dodati kako smo se brzo i jednostavno dogovorili oko toga", istaknuo je Matija koji prinovu čeka s djevojkom Miriam Cikron s kojom je u vezi nešto više od godinu dana, a da će postati otac dao je naslutiti krajem prošle godine kada je objavio fotografiju na kojoj u rukama drži magazin o trudnoći.

image
VEDRAN PETEH CROPIX

Službenu potvrdu dao je za Jutarnji list početkom godine kada je poručio da će "biti najbolji tata na svijetu".

"Lijepa je to stvar, odnosno najljepša i to je fokus ove godine, ali i ostatka života. To je ono najbitnije u životu i najljepše i jako se veselim vidjeti samog sebe u toj ulozi. Baš se iskreno veselim", kazao je tada Matija koji se trenutačno priprema za svoj prvi veliki koncert u Splitu, na Valentinovo.

Često sam u Dalmaciji, imam predivnu publiku ovdje, predivan feedback. Volim što su to ljudi koji shvaćaju moje pjesme, koji vole plesati. Većinom je to ženska publika, ali dovuku one i svoje partnere pa tako i oni shvate da je to zapravo dobra svirka. Tako to otprilike ide" kroz smijeh je rekao Matija Cvek koji već godinama nastupa za najromantičniji dan u godini, a muškarcima je dao i poneki savjet.

image

Matija Cvek na dodjeli medijskih nagrada Zlatni Studio

VANESA PANDZIC CROPIX

"Za početak volite svoje žene. To je dobar start, ali i male nježne fore uvijek dobro kotiraju. Vole pažnju i kad im se posvetiš", dodao je Matija i otkrio kojeg savjeta će se držati nakon što kući stigne prinova.

"Obavezno treba donijeti ženi hranu, bit će stalno gladna. Zapravo je poanta brinuti se o ženi nakon poroda", poručio je zagrebački glazbenik.

Linker
22. travanj 2024 17:07