Epska svađa

Matt Damon: ‘Nikad se neću pomiriti s Jimmyjem Kimmelom. On je užasno ljudsko biće‘

Počela je Kimmelovom šalom na račun Damonovog nedolaska u show, ovaj mu je uzvratio videom o seksu s njegovom djevojkom, a sukob traje već osamnaest godina.

"Svađa" holivudskog glumca Matta Damona i voditelja Jimmyja Kimmel mogla bi postati epski događaj u zabavljačkoj industriji i jednog dana postati predložak za film. Traje već osamnaest godina, a kad je Damon nedavno upitan kad će se pomiriti, odvratio je: "Nikada. On je užasno ljudsko biće".

Sve je započelo 2005. komičarevim podbadanjem u trećoj sezoni showa "Jimmy Kimmel Live!". Voditelj je, zamjerajući Damonu što tada nikako nije pronalazio vrijeme za gostovanje u njegovoj emisiji, odglumio da je ipak došao. Prije odjavne špice, rekao je: "Želim se ispričati Mattu Damonu, ponestaje nam vremena". Šala kako ga tobože ispraća iz showa koji samo što nije završio, postala je standardni dio zafrkancije u emisiji "Jimmy Kimmel Live!"

image

Uoči gostovanja u ‘Jimmy Kimmel Live‘ showu, Matta Damona hrabrila je supruga

SHUTTERSTOCK

Godinu kasnije, glumac se napokon pojavio u Kimmelovom showu, a sve je bilo okej gotovo do kraja showa. Tada je voditelj zaustio "onu rečenicu", kojom Damona pristojno moli da ode, no glumac ga je prekinuo ljutitim uzvikom: "Evo ga opet! Ti stvarno misliš da si smiješan?", prenosi Variety.

Osveta Mata Damona bila je strašna. Udružio se s tadašnjom voditeljevom djevojkom, komičarkom Sarah Silverman. Osmislili su opaki, šaljivi video "I‘m Fucking Matt Damon", u kojem je Sarah opjevala mjesta gdje se, tobože, seksala s glumcem.

Njezin dečko odgovorio je vlastitim šaljivim videom u kojem se zezao na račun Bena Afflecka, znajući da Damonu možeš napraviti sve, ali mu najboljeg prijatelja ne diraj. Od tada do danas jedan drugom priređuju spačke. Kad Kimmel vodi Oscare, obvezno "bocne" svog najdražeg neprijatelja.

Na nedavnoj premijeri filma "Air" o tome kako su nastale Nikeove tenisice nadahnute Michaelom Jordanom koji režira Ben Affleck, a uz njega glumi njegov najbolji frend, Matt Damon, novinari su se ponadali da će se pomiriti "najbolji holivudski neprijatelji" jer je među uzvanicima bio i Jimmy Kimmel . Napeto se iščekivao trenutak kad će si na crvenom tepihu pružiti ruke, međutim, Kimmel je dobacio Damonu: "Volio bih se slikati s tobom, ali ponestalo mi je vremena!", referirajući se na svoju staru šalu.

Svađa je konačno trebala završiti nedavnim Damonovim online gostovanjem u Kimmelovoj emisiji, kada je voditelj ugostio Bena Afflecka. Povod je bio film "Air" stoga glumac nije mogao ignorirati komičarev poziv, piše The Hollywood Reporter. Stvar je nekako funkcionirala dok ga voditelj nije opet ismijao. Matt Damon je odvratio: "Znao sam da ćeš izvesti nešto glupo. Ti si takvo derište!"

Linker
22. travanj 2024 23:38