Rupert Murdoch

 VICTORIA JONES/PA IMAGES/PROFIMEDIA
U 93. opet ljubi

Medijski tajkun Murdoch uživa na jahti s novom dragom, upoznala ih je njegova bivša supruga

Žena na koju je Murdoch bacio oko zove se Elena Žukova, umirovljena je znanstvenica i majka Daše Žukove, bivše supruge Romana Abramoviča.

Žena na koju je Murdoch bacio oko zove se Elena Žukova, umirovljena je znanstvenica i majka Daše Žukove, bivše supruge Romana Abramoviča.

Medijski mogul Rupert Murdoch u svojoj se 93. godini nije umorio od potrage za ljubavlju - kako je prvi objavio Drudge Report, milijarder uživa na jahti s novom partnericom, umirovljenom znanstvenicom Elenom Žukovom. Par upravo plovi Sredozemnim morem i to na legendarnoj superjahti Christina O, koja je nekoć pripadala grčkom milijarderu, brodovlasniku Aristotelu Onassisu. Murdoch je unajmio jahtu, a kako pišu mediji, s novom dragom odmara se negdje oko krfskih obala.

Zanimljivo je da je 66-godišnja Žukova, majka Daše Žukove, bivše supruge poznatog ruskog bogatuna Romana Abramoviča, među ostalim bivšeg vlasnika nogometnog kluba Chelsea, a zanimljivo je i kako ju je Murdoch upoznao. Kako piše Daily Mail, za susret je zaslužna Wendi Deng, Murdochova treća supruga, koja je s Dašom odlična prijateljica.

image

Novi je par, čini se, spojila Murdochova treća supruga Wendi; na fotografiji desno s kćeri Grace Murdoch

STEPHEN LOVEKIN/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Medijski moćnik jedno je vrijeme bio razočaran prekidom veze s vinogradarkom i bivšom policijskom kapelanicom Ann Lesley Smith, samo dva tjedna nakon što je veza predstavljena javnosti. Ann Lesley, također 66-godišnjakinja, rekli su izvori, prekinula je proljetos vezu jer nije mogla podnijeti veliko zanimanje javnosti. No, Murdoch se brzo oporavio i vratio „na tržište” i sad je možda ponovo zaljubljen. One koji ga poznaju to i ne čudi, jer tvrde da ima energije „kao da je upola mlađi”. U svakom slučaju, on i Elena sada su u ranoj fazi veze, dodaju.

image

Daša Žukova, kći nove Murdochove drage, sa suprugom Stavrosom

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Koliko je poznato, iza Elene, molekularne biologinje i dijabetologinje, dva su braka. U SAD-u živi već više od tri desetljeća, otkad je s kćeri 1991. napustila Rusiju. Prije umirovljenja radila je u jedinici medicinskih istraživanja na Sveučilištu Kalifornija u Los Angelesu (UCLA), a izvori kažu da sada puno vremena provodi s unučadi, Abramovičevom i Dašinom djecom. Daša, sada 42-godišnjakinja, razvela se od Romana 2019. Rastavom je, među ostalim, dobila četverokatnicu na Manhattanu, a sada je u braku sa Stavrosom Niarchosom, nasljednikom prebogate brodarske dinastije.

image

Jadno: Rupert Murdoch brak s Jerry Hall okončao je elektronskom poštom

NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Izvješća kažu kako Murdoch već neko vrijeme boravi na Sredozemlju te je prošlog mjeseca viđen u talijanskom Positanu, gdje se navodno našao sa sinom Lachlanom i njegovom suprugom Sarom. Multimilijarder iz tri braka ima šestero djece; iz prvog braka sa stjuardesom Patricijom Booker ima kćer Prudence MacLeod, koja je godinu dana mlađa od potencijalne maćehe; iz drugog braka s novinarkom Annom Mann ima kćer Elisabeth kojoj su 54 godine te 51-godišnjeg sina Lachlana i godinu mlađeg Jamesa, dok iz braka s Wendi, direktoricom u medijima, ima kćeri – 22-godišnju Grace i 20-godišnju Chloe. Četvrta supruga bila mu je poznata bivša manekenka Jerry Hall s kojom se vjenčao 2016., a brak je potrajao šest godina. Medijski tajkun navodno je taj brak okončao e-mailom.

Linker
27. travanj 2024 04:17