Nevolje u raju

Megan Fox dala naslutiti da ju je Machine Gun Kelly prevario pa obrisala Instagram

Glumica i reper u vezi su od 2020., svaki put kad bi se pojavili u javnosti ponašali su se vrlo prisno, a odjednom je ona prekinula sve kontakte na društvenim mrežama.

Jedan od parova koji su obožavali razmjenjivati nježnosti u javnosti sada su svojim ponašanjem zabrinuli obožavatelje. Sve je krenulo zbog neobičnog ponašanja Megan Fox na Instagramu. Glumica je na kraju deaktivirala svoj profil, nakon što su počela pljuštati pitanja o tome je li prekinula zaruke i vezu s glazbenikom Machine Gun Kellyjem.

Prije nego je ugasila profil, izbrisala je sve fotografije s Kellyjem, a to je bio prvi alarm za uzbunu. Brojni obožavatelji zasuli su Megan pitanjima što to znači. Fox je, naime, otpratila sve pa čak i zaručnika, no nastavila je pratiti samo Eminema, Harryja Stylesa i Timothéea Chalameta.

image

Machine Gun Kelly i Megan Fox na ovogodišnjim Grammyjima

@BROADIMAGE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ta je činjenica pak, jako zabavila njene obožavatelje, jer je poznato da su MG Kelly i Eminem godinama u svađi. Nije mnogo trebalo da pratitelji shvate što se događa.

"To što ona i dalje prati Eminema je najbolja stvar koju sam vidio, obožavam", komentirao je jedan obožavatelj.

Prije toga Megan je jednu objavu začinila i pjesmom Beyonce.

image

Fox je, naime, otpratila sve pa čak i zaručnika, no nastavila je pratiti samo Eminema, Harryja Stylesa i Timothéea Chalameta

IMAGE PRESS AGENCY NURPHOTO VIA AFP

"Može se osjetiti nevjera u tvome dahu", prenijela je glumica pjevačicine stihove. Naime, ta pjesma iz 2015. ukazala je na nevjeru Beyonceina supruga Jay Z-ja.

Tada su obožavatelji Megan Fox počeli nagađati da je njenoj ljubavi s MGK došao kraj. "Ako su oni prekinuli, onda prava ljubav ne postoji", zavapio je jedan obožavatelj slavnog para.

image

Ove zime još su naveliko partijali zajedno

SETH BROWARNIK/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA SETH BROWARNIK/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Megan je bila aktivna na Instagramu sve do nedjelje popodne, a na kraju je ugasila profil. Ovakvo ponašanje došlo je doista naglo, jer ništa prije nije ukazivalo da postoje trzavice između njih.

Samo nekoliko dana ranije, nakon Grammyja Megan je odala počast Machineu, koji je bio nominiran za nagradu za najbolji rock album za svoj album Mainstream Sellout. Od tada do kraja tjedna, nešto je opako krenulo po zlu.

Megan i Machine Gun Kelly započeli su vezu 2020., nakon što se ona razvela od glumca Briana Austina Greena. Zaručili su se u siječnju 2022., a ranije ove godine proslavili su prvu godišnjicu zaruka.

Linker
17. travanj 2024 06:12