Megan Fox

 BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
Sasvim iskreno

Megan Fox progovorila o estetskim zahvatima: U posljednje tri godine na operacije je potrošila 30.000 dolara

Glumica tvrdi da ju boli "razapinjanje" u komentarima na društvenim mrežama kako je "umjetna". Podjednako joj smetaju optužbe dijela pratitelja da sudjeluje u stvaranju nezdravih standarda ljepote.

Glumica tvrdi da ju boli "razapinjanje" u komentarima na društvenim mrežama kako je "umjetna". Podjednako joj smetaju optužbe dijela pratitelja da sudjeluje u stvaranju nezdravih standarda ljepote.

Nerealni standardi ljepote ili potreba doraditi nesavršenosti osobnog zadovoljstva? Dvojba podvrgnuti se estetskom zahvatu ima veću težinu radi li se o osobama poznatim u javnosti i o holivudskim zvijezdama, poput američke glumice Megan Fox. Industrija zabave nameće im potrebu usavršiti izgled jer, ruku na srce, katkad odlučuje o tome hoće li im biti ponuđena poželjna uloga. S druge strane, komentari na društvenim mrežama nisu blagonakloni prema zvijezdama (ponajviše ženama) čije su tjelesne atribute doradili profesionalci. Kako izgleda balansiranje između dvije "vatre" - udovoljiti sve višim (brutalnijim) standardima ljepote u industriji zabave i osudama pratitelja na društvenim mrežama zbog "plastičnog" izgleda i "ispeglanog" lica otkrila je glumica koja se proslavila ulogom u filmskoj franšizi "Transformeri". Pozornost privlači i burnom vezom s četiri godine mlađim, osebujnim teksaškim reperom Machine Gun Kellyjem zbog kojeg se 2020. rastala, a godinu kasnije i razvela od glumca Briana Austin Greena s kojim ima sinove Noaha (10), Bodhija (9) te Journeyja (6). Svoje viđenje estetskih zahvata kojima se podvrgnula, strahovima, pa i praznovjerjem povezanim s operacijama, otkrila je u podcastu "Call Her Daddy" koji je 2022. proglašen drugim najpopularnijim na Spotifyu, a emitira se i na You Tubeu.

"Sredila sam grudi kad sam imala 21 ili 22 godine. No, to mi nije bio zadnji put. Povećanju grudi podvrgnula sam se još u dva navrata. Grudi sam morala opet urediti nakon što sam završila s dojenjem svoje djece. Nedavno sam ih morala još jednom urediti jer nisam imala dovoljno tjelesne masti za prekrivanje prijašnjih zahvata. Morala sam, stoga, proći kroz jednu operaciju", ispričala je 37-godišnja glumica voditeljici podcasta, Alexandri Cooper i priznala da je potrošila više od 30.000 dolara na čak tri operacije grudi, u posljednjih 16 godina.

Umrijeti pod općom anestezijom jedan je od njenih najvećih strahova, iako zna da stručnjaci ističu kako je rizik od komplikacija povezanih s anestezijom, jako nizak. Kako bi situacije u kojima se mora podvrgnuti općoj anesteziji smanjila na minimum, pobrine se za to da njezin kirurg točno shvati što želi od najnovijeg povećanja grudi, da poslije ne bi bilo popravljanja. Jednom je zatražila "grudi striptizete iz 90-ih godina".

image

Megan Fox 2022. s partnerom, reperom Machine Gun Kellyjem

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

"Rekla sam kirurgu: ‘Bolje vam je da se probudim s najvećim grudima koje mogu stati u moje tijelo. Upravo je to učinio. Zapravo, nisu toliko velike, nosim košaricu veličine D, što nije preveliko. Ali, izgledaju veće na mom tijelu jer sam sitne građe," objasnila je.

Redovito prima injekcije botoksa i dermalne filere, a svojedobno se podvrgla i rinoplastici, prenosi mjesečnik Allure.

"Dala sam popraviti svoj nos kad sam bila u ranim dvadesetima. No, od svoje 23. godine nisam bila na rinoplastici. Otad je prošlo više od desetljeća, više nisam dotaknula nos", tvrdi glumica komentirajući nagađanja da je, zapravo, imala više korektivnih zahvata na nosu. Zna da je njezino pravo podvrgnuti se kakvim god kozmetičkim zahvatima želi i pritom može mirne duše zadržati tajnu za sebe, no svejedno želi biti iskrena u priči o toj delikatnoj temi. Pritom otkriva da se teško miri s negativnim komentarima na svoj račun i račun svog (pre)savršenog izgleda na društvenim mrežama, premda zna da ih je nemoguće izbjeći. Neka su zlobna, prilično su je povrijedila.

"Osjećam se kao da imam stigmu i znam da u toj borbi neću pobijediti," kaže. Dodaje kako samoj sebi može reći sebi nešto poput "sve je to glupost", ali ipak je okrutno nekome reći nešto takvo, da je "plastičan". Kakve su osobe koji to pišu?", pita se Megan Fox. Ali, svejedno ju boli "razapinjanje" u komentarima kako je "umjetna". Podjednako joj smetaju optužbe dijela pratitelja da sudjeluje u stvaranju nezdravih standarda ljepote. "Odlučila sam se, stoga, za potpunu transparentnost po tom pitanju. Premda slutim da u situaciji s negativnim komentarima i dalje neću pobijediti", zaključila je glumica.

Linker
26. travanj 2024 07:41