Vratila se i javila

Megan Fox se vratila na Instagram i dramatizira: ‘Morate ostaviti nevine ljude na miru‘

U nedjelju, 12. veljače, glumica je započela javnu dramu na svojim društvenim mrežama.

Otkako je glumica prohodala s glazbenikom nije bilo javnog ili virtualnog pojavljivanja na kojem nisu - jednostavno rečeno - plazili jedno po drugom. Megan Fox i Machine Gun Kelly izgradili su takvim ponašanjem imidž ekscentričnog i otvorenog para koji vrlo rado i često, svim mogućim kanalima, javnost zasipava izljevima ljubavi jednoga prema drugom. Isto tako i očite trzavice među njima, nisu rješavali među svoja četiri zida, nego je Megan netipičnim ponašanjem na Instagramu također javno dala svima do znanja - da se nešto događa među njima.

Njezine aktivnosti poput brisanja zajedničkih fotografija, otpraćivanja MGK-a, zapraćivanja njegovog zakletog neprijatelja Eminema i citiranje stihova o nevjeri možda jesu pasivno agresivne, ali su itekako jasne i opet vrlo javne. I dok se Megan isprva dopisivala s pratiteljima, ubrzo je potpuno obrisala, tj deaktivirala Instagram profil.

Sad se vratila na tu društvenu mrežu s vrlo eksplicitnom porukom. "U ovoj vezi nije došlo do uplitanja treće strane bilo koje vrste. To uključuje, ali nije ograničeno na stvarne ljude, privatne poruke, botove umjetne inteligencije ili sukub demone", razjasnila je Fox prije nego se obrušila na ostatak svijeta.

image

Par je o intimnim stvarima uvijek bio vrlo javan

MTV/BACKGRID/PROFIMEDIA
image

Povratak Megan Fox na Instagram

INSTAGRAM

"I dok mrzim što ću vas lišiti objavljivanja nasumičnih i neutemeljenih vijesti, koje bi mnogo preciznije napisao ChatGPT, morate pustiti ovu priču da umre i ostaviti te nevine ljude na miru", zavapila je Fox i optužila medije kao da su oni prouzrokovali dramu, koju je prije tjedan dana ona odlučila javno započeti na svom Instagramu.

Nevini ljudi koje spominje mogla bi biti Sophie Lloyd, gitaristica iz benda njenog (bivšeg?) zaručnika, koja je postala najsumnjivija osoba iz njihove okoline. To je i spomenuo jedan Meganin pratitelj koji je njenu objavu komentirao riječima: "Vjerojatno se spetljao sa Sophie". Glumica mu je odgovorila, što je velika rijekost za zvijezde takvog kalibra, ali je propustila odagnati sumnju da je djevojka upletena. "Možda sam se ja spetljala sa Sophie", odgovorila je Megan uz emoji vatre, i tako samo dodala ulje na vatru.

O svemu se oglasila i 27-godišnja britanska glazbenica, koja je jedina od uključenih strana progovorila o skandalu. "Sophie Lloyd je profesionalna i ostvarena glazbenica koja je nepotrebno uvučena u medije na temelju neosnovanih optužbi na društvenim mrežama", vrlo znakovito je započeto službeno priopćenje koje je glazbenica poslala po svom glasnogovorniku.

"Bilo koja sugestija da se ikad ponijela na neprofesionalan način ili da se ponašala nevjerno unutar svoje veze je lažna. To je nepoštovanje prema njoj kao ženi umjetnici te loše novinarstvo, a takvi su i komentari na mrežama koji tvrde bilo što drugo", stoji u njenoj izjavi. Sophie Lloyd već je pet godina u sretnoj vezi s bubnjarom Christopherom Painterom, a okruglu obljetnicu proslavili su 20. siječnja, kada mu je glazbenica posvetila nježne riječi.

Sad kad se vratila na Instagram Megan Fox nikoga ne prati, obrisala je sve druge objave osim te jedne, a na njoj je zabranila komentiranje te sakrila broj lajkova. I dok 36-godišnja glumica prolazi cyber dramu života, njen donedavni zaručnik, 32-godišnji glazbenik nije se ni o čemu oglašavao. Machine Gun Kelly i dalje na svom profilu ima zajedničke fotografije, no među 879 profila koje prati nema Megan Fox.

image

Samo nekoliko dana prije IG drame zajedno su bili na Grammyjima

BROADIMAGE/SPLASH/PROFIMEDIA

U nedjelju, 12. veljače, Fox je počela dramu na Instagramu. Prvo je izbrisala sve fotografije s Kellyjem, što je bio prvi alarm za uzbunu. Brojni obožavatelji zasuli su Megan pitanjima što to znači. Fox je, naime, otpratila sve, pa čak i zaručnika, no nastavila je pratiti samo Eminema, Harryja Stylesa i Timothéea Chalameta.

U jednoj je objavi citirala pjesmu Beyonce o nevjeri. "Može se osjetiti nevjera u tvome dahu", objavila je glumica djelić pjesme iz 2015. koja je ukazala na nevjeru Beyonceina supruga Jay Z-ja. Uskoro je deaktivirala profil.

Megan i Machine Gun Kelly započeli su vezu 2020., nakon što se ona razvela od glumca Briana Austina Greena. Zaručili su se u siječnju 2022., a ranije ove godine proslavili su prvu godišnjicu zaruka.

image

Par se zaručio početkom 2022.

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 03:12