zvijezda večeri

Meghan Markle potvrdila ono o čemu se dugo šuškalo: ‘‘Da, vraćam se‘‘

Glumica je stigla na gala večeru Power of Women magazina Variety. I ovaj put je modno oduševila u elegantnoj haljini bež boje Proenze Schouler, a novinarima je spremno odgovarala na sva pitanja.

Nakon što se sama pojavila na gala večeri koju je organizirao Variety, magazin čiju je naslovnicu i sama lani krasila, Meghan Markle potvrdila je nešto o čemu se već dulje vrijeme šuškalo. Naime, 42-godišnjakinja je na svečanost došla bez supruga Harryja, a bila je toliko dobro raspoložena da je spremno odgovarala na brojna pitanja.

Nakon što su je novinari pitali radi li na kojem novom projektu, Markle je priznala da su sva šuškanja oko njezinog povratka u showbussines istinita.

‘‘Da, točno je, vraćam se u svijetu showbussinesa i jedva čekam progovoriti o svemu što spremam‘‘, rekla je. Usput je prokomentirala i kako ne zna zašto je serija ‘‘Face‘‘, u kojoj je imala jednu od glavnih uloga, u vrlo kratkom vremenu ponovno postala iznimno popularna.

image

Meghan Markle bila je zvijezda gala večeri magazina Variety, a progovorila je i o budućim projektima

LISA O‘CONNOR/AFP/PROFIMEDIA LISA O‘CONNOR/AFP/PROFIMEDIA

‘‘Bilo je super raditi. Imali smo sjajnu glumačku postavu i ekipu, bilo nam je vrlo zabavno. Glumila sam u sedam sezona, dakle prilično dugo. Teško je pronaći seriju u kojoj možete gledati toliko epizoda ovih dana, tako da bi to moglo imati neke veze s tim. Ali dobre serije su vječne", zaključila je Meghan koja je dodala kako cijeni što žene u showbusinessu podržavaju jedna drugu.

‘‘Ova je industrija tako posebna i uistinu vidite koliko žena koristi platformu koju imaju i kanalizira je zauvijek. I što više podržavamo jedne druge, to jača naš rad i zajednicu. Jednostavno sam oduševljena što sam se vratila u nju‘‘, priznala je Meghan i odgovorom zapravo potvrdila kako se vraća u svijet showbusinessa, nešto o čemu se već dugo šuška.

Na party je stigla u Meghan stigla u elegantnoj haljini bež boje s potpisom Proenze Schouler, a nosila je i crnu torbicu istog luskuznog brenda i crne salonke s visokom petom s potpisom brenda Aquazzura.

Linker
22. travanj 2024 20:07