Treća sreća

Mick Jagger zaprosio je 43 godine mlađu bivšu balerinu Melanie Hamrick

Djevojka Micka Jaggera viđena je kako nosi svjetlucavi prsten na ruci, što je dovelo do nagađanja o statusu njihove veze. Iako je Melanie isprva govorila da nije zaručnički prsten, izvori sada tvrde da su ona i Mick ipak zaručeni.

Iako je isprva negirala nagađanja, bliski prijatelji 36-godišnje bivše balerine Melanie Hamrick otkrili su da im je nedavno tijekom putovanja u New York priznala da ju je 79-godišnji Mick Jagger zaprosio.

Melanie je bila u Američkom baletnom teatru i govorila je svojim prijateljima da je zaručena za Micka", rekao je izvor za The Mirror. "Bila je vrlo jasna da je njezin prsten zaručnički i da je sada njegova zaručnica. Njezina obitelj zna da su zaručeni i oduševljeni su. Nemaju planove za vjenčanje, ali Melanie puno znači biti zaručena. Svi njezini prijatelji sretni su zbog nje."

image
PROFIMEDIA

Melanie i Mick u vezi su devet godina, a upoznali su se 2014. godine, na Mickovom koncertu u Tokiju. Prije šest godina dobili su sina Deverouxa, Mickovo osmo dijete. Naime, slavni roker ima još sedmero djece s pet različitih žena, pet unuka i jednu praunuku.

image
PROFIMEDIA

Micku su ovo treće zaruke, nakon što se 1971. vjenčao s Biancom Perez Mora Macias. Razveli su se sedam godina kasnije i iste godine oženio je supermodel Jerry Hall. Imali su neslužbenu ceremoniju vjenčanja na Baliju u Indoneziji 1990. prije nego što su se razveli devet godina kasnije.

Linker
21. travanj 2024 00:19