Uskoro 1. rođendan

Mijenjali mu ime: Kylie Jenner konačno otkrila kako se sada zove njen sinčić

Nakon što je prošlog ožujka objavila da ona i otac djeteta mijenjaju ime dječaku, te da se više ne zove Wolf, Jenner do sada nije otkrila kako se maleni zove.

Kad se o njenoj obitelji radi Kylie Jenner jedna je od najtajnovitijih zvijezda, pogotovo uzevši u obzir da dolazi iz reality obitelji Kardashian-Jenner klana. Moguće je da to ima veze s činjenicom da je odrasla pred kamerama i u tom procesu naučila kako kontrolirati informacije koje idu u javnost.

Prvu trudnoću i rođenje kćerkice Stormi uspjela je potpuno sakriti od javnosti, slično se dogodilo i s drugim djetetom. Sada, gotovo godinu dana nakon njegova rođenja Kylie je odlučila svijetu pokazati kako njen sin izgleda i otkriti kako se zove.

Kylie Jenner službeno je predstavila sina svijetu i to putem Instagrama. Ova reality zvijezda i beauty mogulica podijelila je neodoljive fotografije svog 11-mjesečnog sina i prvi put otkrila njegovo ime, jednostavno je napisala "Aire" uz emotikon srca.

image

Kylie Jenner i kći Stormi

OLD BOY‘S CLUB/ BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Odmah se javila i ponosna baka. "Volim te Aire Webster", napisala je Kris Jenner. Kako prenose američki mediji ime Aire znači lav božji.

Jenner i Travis Scott drugo dijete dobili su u veljači prošle godine, isprva su ga nazvali Wolf Jacques. Međutim mlada majka je na Instagram Storijima u ožujku objavila da se njeno drugo dijete više ne zove Wolf

"Jednostavno nismo osjećali da je to on. Htjeli smo to podijeliti jer po svuda vidim Wolf", objasnila je tada. Tada nije otkrila jesu li mijenjali i njegovo srednje ime Jacques, što je inače pravo ime njezinog supruga. Reper Travis Scott zapravo se zove Jacques Bermon Webster II. A to prezime nose i njihova djeca - Stormi Webster i Aire Webster.

Linker
02. travanj 2024 11:22