MARKO MIŠČEVIĆ/ CROPIX
Pogodi tko sam?

Mila Horvat oduševila je pratitelje uspomenom iz djetinjstva: Možete li je prepoznati?

Zagrebačka voditeljica pokazala je kako je izgledala kao djevojčica, s nestašnom, raskuštranom frizurom i pogledom male frajerice.

Zagrebačka voditeljica pokazala je kako je izgledala kao djevojčica, s nestašnom, raskuštranom frizurom i pogledom male frajerice.

Šaljivu igru pogađanja, kojom je poznato lice s televizijskih ekrana, Mila Horvat, iznenadila pratitelje na svom Instagram profilu, nije bilo teško razriješiti. Objavila je dražesnu fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira s prijateljicama. Bila je to jedna od rijetkih prigoda u kojoj se oglasila poznata sportska novinarka i voditeljica, koja je nakon gotovo dva desetljeća rada u medijima, na HRT-u, Hrvatskoj nogometnoj televiziji te Arena sport TV-u, započela novi život u Londonu.

"Evo malo smijeha.. kladim se da me nećete prepoznati na ovoj fotografiji. Iskreno, ne bih ni ja sebe samu. Urnebesno", objavila je Mila, koja danas vodi vlastiti posao.

"Hahaha... evo otkrit ću vam tajnu: prva lijevo, jedina koja je nalik na dječaka", objavila je Mila. Komentari su se nizali, a nekadašnja voditeljica rođena u Celju, koja će 4. lipnja proslaviti 42. rođendan, djetinjstvo je provela u Humu na Sutli. Ondje je vjerojatno, potkraj 80-ih, snimljena njezina uspomena iz djetinjstva. Nestašna, raskuštrana frizura i pogled dražesne, malene "frajerice", fanove su odveli na pravi trag. Nitko se ne bi bunio kada bi češće objavljivala uspomene iz svog foto albuma.

Kako je prošle godine ispričala u razgovoru za Gloriju, i nakon preseljenja u London i dalje je ostala na "muškom" terenu jer u britanskoj prijestolnici gradi karijeru kao nogometna posrednica i konzultantica. Sudjelovala je i u prošlogodišnjoj, sezoni HTV-ova showa "Zvijezde pjevaju", a mentorica joj je bila Lara Antić Prskalo, članica zagrebačke grupe Bang Bang. Danas kao freelancerica "stoji na raspolaganju onima koji me žele angažirati kao vanjsku suradnicu za posao kojim se bavim", rekla je prošle godine, otkrivši pritom da su je kolege s HRT-a nekoliko puta zvali u popularni show prije nego što je pristala. "Volim stjecati iskustva iz raznih područja ako mi se pruži prilika. Još sam dovoljno znatiželjna."

Linker
28. travanj 2024 02:07