RIJETKO IH VIĐAMO

Mila Horvat pratila utakmicu u društvu roditelja Luke Modrića i njegove samozatajne sestre

Horvat je otkrila da se na tribinama družila s roditeljima našeg kapetana Luke Modrića, Stipom i Radojkom Modrić, koje rijetko viđamo u javnosti. S Milom su pozirali nasmijani, odjeveni u kockaste dresove s Lukinim brojem deset.

Sportska novinarka Mila Horvat doputovala je u Katar kako bi podržala našu reprezentaciju na Svjetskom nogometnom prvenstvu. U nedjelju je na društvenim mrežama objavila fotografiju snimljenu na stadionu Khalifa International u Dohi za vrijeme dvoboja Hrvatske i Kanade, na kojem su naši Vatreni slavili s 4:1.

Horvat je otkrila kako se na tribinama družila s roditeljima našeg kapetana Luke Modrića, Stipom i Radojkom Modrić, koje rijetko viđamo u javnosti. S Milom su pozirali nasmijani, odjeveni u kockaste dresove s Lukinim brojem deset.

"Tata i mama Modrić… Uvijek u srcu", napisala je u opisu fotografije.

Nešto kasnije Mila je na storyju objavila još jednu fotografiju s obitelji Modrić, na kojoj im se pridružila i Lukina mlađa sestra Diora. Zatim je podijelila djelić atmosfere sa stadiona uz nekoliko snimki utakmice.

"Idemo, Vatreni! Nezaboravna sjećanja...", poručila je uz snimke.

image

Mila je podržavala Vatrene u Dohi

MARKO MISCEVIC CROPIX

Inače, Milu je domaća publika nedavno imala prilike gledati u natjecateljskom showu "Zvijezde pjevaju", gdje se natjecala u paru s mentoricom Larom Antić Prskalo. Ipak, objasnila je kako njezino sudjelovanje u emisiji ne označava njezin povratak na HRT.

"Ne, imam svoju tvrtku, freelancerica sam i stojim na raspolaganju onima koji me žele angažirati kao vanjsku suradnicu za posao kojim se bavim. S HRT-a me nitko nije kontaktirao za išta drugo osim za "Zvijezde pjevaju‘, ispričala nam je u velikom intervjuu.

Linker
16. travanj 2024 12:47