vrijedna cura

Miley Cyrus otkrila koliko je radila s 12 godina, a fanovi to nazvali izrabljivanjem

Očito se slavnoj glumici i pjevačici nagomilao umor pa nije krenula ni na turneju kako bi promovirala novi album s globalnim hitom ‘Flowers‘, a svoje fanove šokirala je rasporedom koji je je imala kada je snimala tinejdžersku seriju ‘Hannah Montana‘ koja ju je i proslavila.

‘‘Za mene se može reći puno toga, ali sigurno jedno ne, a to da sam lijena‘‘, rekla je o sebi 30-godišnja pjevačica i glumica Miley Cyrus, koja je ove godine zaludila svijet svojim hitom ‘‘Flowers‘‘. No ona je svjetsku slavu stekla mnogo ranije, još kao 12- godišnja djevojčica, zahvaljujući glavnoj ulozi u Disneyevoj seriji “Hannah Montana”.

Na svom TikTok kanalu u video seriji “Used to Be Young”, otkrila je kako je tada izgledala njezina radna rutina. Budila se svaki dan u pola šest ujutro kako bi se sredila za snimanje serije koje je trajalo do osam navečer. Kada nije snimala, imala je po cijele dane intervjue koji su također znali trajati od sedam ujutro do šest navečer. Radila je i svaku subotu i tek joj je nedjelja bila jedni slobodan dan.

image

Miley Cyrus kao Hannah Montana 2006.

DISNEY CHANNEL - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA DISNEY CHANNEL - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA

Kada se u videu prisjetila koliko je tada radila i sama se začudila, a tako je živjela pune četiri godine. Neki od obožavatelja ostali su zaprepašteni njezinim tadašnjim obavezama i nazvali su to izrabljivanjem djeteta. I poželjeli su joj dugi i zabavan odmor, a poželjela si ga je i ona sama.

Naime, njezin TikTok video serijal “Used to Be Young”, dospio je na naslovnice zbog njezinih kontinuiranih razmišljanja o tome zašto nije krenula na turneju kako bi promovirala svoj novi album “Endless Summer Vacation” na kojem je hit ‘‘Flowers‘‘, jedna od najslušanijih pjesama ove godine.

"Da bude jasnije,osjećam se povezanom sa svojim obožavateljima više nego ikada. Jer kada ja pobjeđujem, mi pobjeđujemo. Ali ljudi ne razumiju što znači turneja. Nastup traje 90 minuta, i to je moj život, ali ako nastupate na visokoj razini i s visokim intenzitetom i emocijama, trebao bi postojati i jednako tako dugi odmor kako bi se oporavila i sakupila energiju. A toga na turneji nema.", objasnila je Miley Cyrus kojoj je ovih dana izašla nova pjesma znakovitog naslova ‘‘Used to Be Young‘‘.

Linker
01. studeni 2023 00:13