Miley Cyrus 2019. s roditeljima, Tish i Billy Rayjem Cyrus

 HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK
Kuma na vjenčanju

Miley Cyrus u ulozi kume: Dopratila je mamu na vjenčanje sa zvijezdom serije ‘Zakon braće‘

Pjevačica je pratila obred, pridržavala majčin buket i uživala što je vidi sretnu, uz novog partnera koji ju je zaprosio ovog proljeća.

Pjevačica je pratila obred, pridržavala majčin buket i uživala što je vidi sretnu, uz novog partnera koji ju je zaprosio ovog proljeća.

Obično su mame te koje uz pokoju suzu pogledom prate kćer kako razmjenjuje bračne zavjete s odabranikom, a sada je slično iskustvo doživjela američka pop zvijezda, Miley Cyrus. Bila je kuma svojoj majci i menadžerici Tish na vjenčanju za glumca Dominica Purcella, zvijezdu serije "Zakon braće".

Par se zaručio prije četiri mjeseca, a ovu subotu su, na intimnoj ceremoniji u Malibuu, razmijenili bračne zavjete. Miley je, sudeći po informacijama koje je dobio tabloid Just Jared vrlo emotivno pratila obred. Vidjelo se da s ponosom promatra prekrasnu 56-godišnju mladenku u čipkastoj vjenčanici s dugim velom, kroz koju je provirivala njena duga, plava kosa. Tri godine mlađi mladoženja nježno je poljubio mladu na kraju jednostavnog obreda. Miley je uoči velikog trenutka, od mame preuzela njen vjenčani buket: očevici su otkrili kako je izgledala prekrasno u svijetloplavoj haljini.

image

Miley Cuyrus bila je kuma na maminom vjenčanju s Dominicom Purcellom

DSANCHEZ/CPR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako su njeni roditelji bili gotovo trideset godina u braku, Miley je brzo prihvatila majčinog odabranika, Dominica Purcella, koji bivšeg braka s producenticom Rebecca Williamson, okončanom 2008., ima četvero odrasle djece, 20-godišnje blizance Lily-Rose i Augustusa, 22-godišnju kćer Audrey te 24-godišnjeg sina Josepha. Mladenka, pak, iz prvog braka s country zvijezdom Billy Ray Cyrusom, ima još dvije kćeri, Noah (23) također pjevačicu i Brandi (36), glumicu, te sinove Braisona (29) i Christophera Codya (31).

image


cyrus vjenčanje

DSANCHEZ/CPR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Mnoge je prošle godine iznenadila vijest da su se Billy Ray i Tish Cyrus, razveli poslije 28 godina braka u kojem su dobili petero djece. Doduše, zajednički život bio im je buran, no unatoč tome, odluka da svatko krene svojim putem odjeknula je zabavljačkom industrijom.

Roditelji Miley Cyrus vjenčali su se 1993. te su se u međuvremenu dva puta razišli, a papire za rastavu predali su prošle godine zbog "nepomirljivih razlika", kako je naveo glazbenik, dok je ona istaknula da "nisu živjeli kao muž i žena više od dvije godine". I prije konačne rastave dolazilo je do uplitanja odvjetnika u njihov odnos - Billy Ray je podnio papire za razvod 2010., i povukao ih nekoliko mjeseci kasnije, a ona je isto napravila 2013. godine.

Uz glumca Purcella, rekao je izvor blizak paru, Tish se osjeća kao da je pronašla srodnu dušu, a svoju novu "drugu polovicu" pronašao je i njen bivši, 61-godišnji Billy Ray. Prošle godine zaručio se s četrdesetak godina mlađom glazbenicom Firerose. Nije poznato jesu li ih mladenci pozvali na vjenčanje.

Linker
28. travanj 2024 02:45