Veliko slavlje

Millie Bobby Brown proslavila zaruke sa sinom Bon Jovija u atraktivnom izdanju

Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi na svojim su društvenim mrežama još u travnju objavili zaruke, a jučer su ih proslavili na privatnom obiteljskom partyju.

Britanska glumica i producentica, Millie Bobby Brown, u četvrtak je na privatnoj obiteljskoj zabavi proslavila zaruke s Jakeom Bongiovijem, sinom slavnog pjevača Jona Bon Jovija. "Čestitke ovom prekrasnom paru", napisao je frizer Pete Burkill ispod fotografija zaručenog para, koje je podijelio na društvenim mrežama. Bobby Brown, 19-godišnja zvijezda serije "Stranger Things", nosila je prekrasnu bijelu čipkastu kombinaciju dok je zaljubljeno gledala u svog budućeg supruga, američkog glumca i modela, Bongiovija.

Fotografije su prikazale Millie i Jakea kako poziraju zajedno uz balone i neonska svjetla na temu zaruka, ispisujući riječi "gospodin i gospođa Bongiovi." Millie je uparila elegantan bijeli čipkasti top s odgovarajućom suknjom, dok je Jake odabrao atraktivno zeleno odijelo kako bi proslavio njihove zaruke. Frizer Pete otkrio je i na svom Instagram profilu da je upotrijebio lak za kosu kako bi učvrstio i zadržao Milliene meke valove, ali i takvu frizuru učinio dugotrajnom, a kosu svilenkastom. Izgled je upotpunila prirodnim make-upom. Procjenjuje se da Millien zaručnički prsten košta oko 150.000 dolara, a datum vjenčanja još nije otkriven.

Millie je objavila svoje zaruke još u travnju objavom na Instagramu uz stihove Taylor Swift: "Volim te već tri ljeta, dušo, želim ih sve". Jake je također podijelio objavu na svom profilu, jednostavno napisavši "zauvijek". Tada su tu radosnu vijest obilježili fotografijama na plaži u ležernim izdanjima, Millie odjevena u heklanu haljinu, a Jake je nosio krem polo majicu. Jučer su tu vijest proslavili sa svojim obiteljima.

Jake Bongiovi rođen je 2002. godine u New Jerseyu, kao jedan od četvero djece Jona Bon Jovija i njegove srednjoškolske ljubavi Dorothee Hurley. Millie Bobby Brown rođena je u Španjolskoj, ali odrastala je u Velikoj Britaniji, također je jedna od četvero djece u svojoj obitelji, a roditelji su joj Kelly i Robert Brown. Posljednji veliki uspjeh ostvarila je glumeći, ali i producirajući Netflixov misteriozni film "Enola Holmes" u glavnoj ulozi sestre detektiva Sherlocka Holmesa.

image

Jake Bongiovi i Millie Bobby Brow na premijeri Netflixovog filma "Enola Holmes 2"

ANGELA WEISS AFP

Veza Jakea i Millie započela je povezivanjem na Instagramu, kojim su se prvo sprijateljili, a onda je planula romansa. Millie je u lipnju 2021. predstavila Jakea svojim Instagram pratiteljima, kojih je 63,6 milijuna, a njihova je veza postala službena debitirajući na crvenom tepihu ruku pod ruku, na dodjeli nagrada BAFTA u ožujku 2022. Glumica je Jakeu hrabro izjavila ljubav kad mu je na Instagramu odala divnu počast na kraju prošle godine i proglasila ga svojim "partnerom za cijeli život".

Linker
25. travanj 2024 14:02