Millie Bobby Brown želi u nove projekte

 S MEDDLE/ITV/SHUTTERSTOCK
Bijesni komentari

Millie Bobby Brown razljutila obožavatelje hit serije "Stranger Things"

Brojna i vjerna sljedba jednog od najgledanijih Netflixovih projekata zasula ju je neugodnim komentarima i optužila da je nezahvalna prema hitu kojem mnogo duguje.

Brojna i vjerna sljedba jednog od najgledanijih Netflixovih projekata zasula ju je neugodnim komentarima i optužila da je nezahvalna prema hitu kojem mnogo duguje.

Nedavno priznanje britanske glumice Millie Bobby Brown o tome da je serija "Stranger Things" sprečava raditi druge projekte prema kojima osjeća više strasti, izazvalo je salvu kritika na njen račun.

"Serija oduzima puno vremena za snimanje i priječi me sudjelovati u projektima koji me zanimaju. Zato sam sada spremna reći: ‘Hvala vam i doviđenja‘", rekla je 19-godišnja glumica koja se proslavila upravo zahvaljujući toj seriji. Problem je u tome što je znanstveno-fantastični serijal jedan od najgledanijih Netflixovih projekata ikada, s brojnim i vjernim obožavateljima.

image

Millie Bobby Brown sa zaručnikom, Jakeom Bongiovijem

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Dovoljno je reći to da je gledanje devet epizode četvrte sezone krajem svibnja i u lipnju prošle godine, premašilo 335 milijuna sati tjedno. Obožavatelji se ne mogu zasititi priče o zastrašujućim događajima u izmišljenom, ruralnom gradiću Hawkinsu. Jasno im je da je njen lik Eleven, djevojka psiho-kinetičkih sposobnosti koja bježi iz tajnog laboratorija, ključan za razvoj radnje, povezali su se s njim i ne žele ga izgubiti. Stoga im se nije svidjelo kada je glumica nedavno, u razgovoru za časopis Glamour, rekla: "Kad si spreman, kažeš: ‘U redu, učinimo to. Idemo odavde‘".

Pojedinci su se osjetili pozvanima podsjetiti Millie da je slavna i imućna zahvaljujući projektu iz kojeg bi sada htjela otići.

"Kako bi bilo da pokažete zahvalnost prema svemu što vam je donijela serija, životu u kojem danas uživate?" samo je jedan od brojnih komentara koji, ukratko, poručuju da je nezahvalna. Ipak ima i onih koji je razumiju jer svatko može doživjeti zasićenje.

Problem je u činjenici da je mlada Britanka imala tek dvanaest godina kada je dobila ulogu u seriji. Odrastala je na setu punih sedam godina, glumački se razvijala iz sezone u sezonu pa ne čudi što "želi koristiti glumačke alate kojima je ovladala i biti još bolja glumica u drugim projektima".

Millie već duže vrijeme, tijekom razgovora za više publikacija, jasno komunicira kako želi da serija završi.

"Definitivno sam spremna završiti. Osjećam se kao da je puno priče do sada već ispričano. Spremna sam se oprostiti od ovog poglavlja svog života i otvoriti nova. Želim stvarati priče koje su mi važne i usredotočiti se na širu sliku. No, stvarno sam zahvalna na ovoj seriji", rekla je u ožujku ove godine za američki tinejdžerski dvomjesečnik Seventeen.

U kolovozu je sve to ponovila za modnu publikaciju Women‘s Wear Daily: "Mislim da sam spremna. Serija je bila značajan dio mog života, ali to je kao matura u srednjoj školi. Zahvalni ste na školi koju ste imali i spremni ste ići dalje".

Autori serije, braća Matt i Ross Duffer nisu se oglasili. Zna se kako će serija završiti idućom, petom sezonom i tada će Millie Bobby Brown biti slobodna snimati što želi.

Linker
27. travanj 2024 07:29