velika novost

Minutu nakon ponoći otkriveno da je pred Adrianom Ćaleta-Car velika životna promjena

Duje i Adriana vjenčanje kod matičara odradili su prošle godine, a ove su se vjenčali u crkvi te su organizirali veliko slavlje za sve drage ljude.

Duje Ćaleta-Car u zadnjim je minutama prijelaznog roka potpisao za novi klub, Southampton. Netom prije ponoći odlučeno je da će se stoper reprezentacije Hrvatske i do sinoć Olympique Marseillea nakon četiri godine na jugu Francuske preseliti na jug Engleske. S njim će ići i sinčić Mauro te supruga Adriana, koji posljednjih dana uživaju u njenom rodnom Dubrovniku, gdje je mališan proslavio prvi rođendan.

image

Adriana sa sestrom Antonelom u Rusiji 2018. godine

TOM DUBRAVEC/CROPIX

"Duje Ćaleta-Car je Svetac!", objavio je minutu poslije ponoći klub koji je prošlu sezonu završio na 15. mjestu Premier lige.

Transfermarkt piše da je Southampton za Ćaleta-Cara francuskom klubu platio odštetu od deset milijuna eura, odnosno skoro polovicu iznosa koji je Marseille dao za hrvatskog nogometaša kada ga je u ljeto 2018. doveo iz Salzburga za 19 milijuna eura.

Da bi Šibenčanin mogao završiti u Southamptonu, navijači su očekivali nakon što su otkrili da je za jučer popodne najavljen privatni let iz Marseillea za Southampton, a da će putnik u njemu biti baš Duje Ćaleta-Car. Avion je trebao sletjeti oko 18 sati.

image

Adriana na moskovskom Crvenom trgu

TOM DUBRAVEC/CROPIX

Ćaleta-Car ima 25 godina, a osim za Marseille nastupao je i za Šibenik, Liefering i Red Bull Salzburg.

Francuski mediji prije točno godinu dana objavili su da je Ćaleta-Car odbio engleski Wolverhampton koji je za njega navodno nudio Marseilleu 18 milijuna eura te da je glavnu riječ u toj odluci imala njegova supruga, pravnica Adriana, koja se nije htjela preseliti s Azurne obale u predgrađe Birminghama gdje je klima drugačija nego na Mediteranu.

Duju je tad demantirao natpise francuskog lista Le Provence.

"Odluke o svojoj sportskoj budućnosti donosim isključivo sam u dogovoru s menadžerom. Ne vidim razlog zašto se u sve upliće moju suprugu koja nema nikakve veze s tim. Zamolio bih za malo razumijevanja u našim prvim zajedničkim danima s tek rođenim djetetom", rekao je tad za Slobodnu Dalmaciju.

image

Vjenčanje Adriane i Duje Ćaleta-Cara u crkvi svetog Ignacija u Dubrovniku

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Duje i Adriana vjenčanje kod matičara odradili su prošle godine, a ove su se vjenčali u crkvi te su organizirali veliko slavlje za sve drage ljude.

Linker
23. travanj 2024 20:23