Muško druženje

Mlađi sin Davida Beckhama ne voli nogomet, dosađivao se s ocem na utakmici u Madridu

Sin nekadašnjeg engleskog reprezentativca nije pokazao interes za nogomet, za razliku od starijeg brata Romea i mlađe sestre, Harper.

Rezultat utakmice polufinala Lige prvaka zbog koje su David i Cruz Beckham otputovali u Madrid, nije bio trijumf engleskog kluba, Manchester Cityja, kakvom su se nadali, no otac i sin proveli su ugodnih 90 minuta u muškom druženju, nadajući se boljem rezultatu od skromnog remija. Nekadašnji engleski reprezentativac mirno je pratio zbivanje na terenu, a pritom je zacijelo razmišljao što bi on, da još igra, napravio kako bi rezultat bio bolji.

Njegov 18-godišnji sin trudio se pokazati zanimanje, no vidjelo se da ga sport kojim se proslavio njegov tata, pretjerano ne zanima. Istina, tom prilikom je na stadionu Santiago Bernabeu protiv Real Madrida igrao najveći rival kluba Manchester Uniteda (kluba u kojem se proslavio njegov otac), no to ipak nije razlog njegove očite nezainteresiranosti za nogomet. Stvar je u tome da je Cruz, za razliku od starijeg brata, 20-godišnjeg Romea, igrača engleske momčadi Brentford, krenuo majčinim stopama. Prije četiri godine probio se debitantskim singleom "If everyday was Christmas", a prošle godine potpisao je ugovor s menadžerskim timom Tap Music koji je lansirao karijere pop zvijezda Dua Lipe, Ellie Goulding i Lane del Ray. Ukratko, Cruz se vidi na pozornici, ne na nogometnom terenu, a odlazak na utakmicu njegov je ustupak ocu koji i danas objavljuje videa na svom Instagram profilu, pokazujući da nije za "igrački otpis", premda se 2013. oprostio od profesionalne karijere.

Obojica su plijenili pozornost dobro odabranim odjevnim kombinacijama: David Beckham u elegantnom, tamnom odijelu s modrom kravatom dok je mladić izabrao sivo, karirano odijelo i tamnu kravatu, piše Daily Mail. Muško druženje je završilo u nadi da će engleska momčad pobijediti na idućoj utakmici s Real Madridom idućeg tjedna, u srijedu, tim više što će igrati na domaćem terenu, stadionu Etihad u Manchesteru. Otac i sin dojmove su podijelili sa ženskim timom koji je ostao kod kuće, mamom Victorijom Beckham i najmlađim članom obitelji, 11-godišnjom Harper, igračicom ženske nogometne momčadi Lionesses.

Linker
24. travanj 2024 22:00