DODJELA NAGRADA

Moda u fokusu: Ella Dvornik zvijezda je nove kampanje

Najveći modni događaj u regiji ove godine seli u magičnu Savudriju, a influencerica Ella Dvornik zablistala je u kampanji koja najavljuje četvrti po redu MGF Awards.

Uskoro nam se sprema modna poslastica: dodjela nagrada My Global Fashion Awards! Za razliku od prethodnih, ove godine od 29. svibnja do 1. lipnja putuje u Savudriju gdje će uzvanici moći uživati u showu, panelima, školi golfa, gastro i wine radionicama te svim ljepotama bisera koji se smjestio na zapadu Istre. Baš kako je predstavljeno i u ovoj kampanji kojoj je zaštitno lice hrvatska influencerica Ella Dvornik.

image

Ella Dvornik zaštitno je lice nove kampanje My Global Fashion Awards

KARMEN POZNIC BOZIC

Prošlogodišnja dodjela nagrada u Splitu je privukla više od 300 uzvanika, a očekuje se da će ovogodišnje izdanje nadmašiti ono iz 2022. godine. Organizatorica i poduzetnica Gianna Apostolski trodnevnom manifestacijom okupit će eminentna lica iz cijele regije koja će prošetati crvenim tepihom, a kako je najavljeno, stručni žiri kojeg čine – Nenad Korkut, Nenad Radujević, Sašo Radović i Marija Hudolin dodijelit će nagrade laureatima.

image

Ella Dvornik zaštitno je lice nove kampanje My Global Fashion Awards

Nagrade će se dodijeliti u raznim kategorijama kao što su dizajner ženske odjeće, dizajner muške odjeće, dizajner nakita, dizjaner modnih dodataka, model godine, influencer godine, fotograf, životno djelo, stilist, vizažist, frizer, regionalna zvijezda, upcoming star, doprinos modi, modna ikona te glavna MGF nagrada. Već je najavljeno kako će zaštitno lice kampanje Ella Dvornik dobiti nagradu za influencera godine, kao i pjevačica Senidah za regionalnu zvijezdu, srpski fotograf Dušan Petrović za fotografa godine, srpska pop pjevačica Tijana Dapčević za modnu ikonu, modna dizajnerica Loredana Bahorić za životno djelo, a ostala imena bit će otkrivena na uzbudljivoj svečanoj dodjeli nagrada MGF Awards.

image

Ella Dvornik zaštitno je lice nove kampanje My Global Fashion Awards

KARMEN POZNIC BOZIC

Inače, influencerica Ella Dvornik snimljena je u Kempinskom hotelu Adriaticu, a za tehnički dio kampanje zaslužni su fotografi Karmen Poznić, Duje Marin i Lucky_m_e, za styling poznata hrvatska stilistica Barbara Repe, a za make-up vizažistica Tena Bašić.

image

Ella Dvornik

KARMEN POZNIC BOZIC
Linker
24. travanj 2024 04:37