Dok dečki igraju

Modno druženje u sjeni nogometa: Adriana Lima sa suprugama naših reprezentativaca

Poznate dame uživale su u ekskluzivnoj reviji u trgovini Elieja Saaba u Katru.

Da Svjetsko prvenstvo nije samo vezano za nogomet, nego može poslužiti i kao dobar ženski izlazak, potvrdila je Adriana Lima objavama na Instagramu snimljenim u trgovini dizajnera Elija Saaba. Ono što je nama posebno zanimljivo je to da su s poznatom manekenkom u raskošnom shoppingu i ugodnom druženju uživale i supruge naših nogometaša - Vanja Modrić te Izabel Kovačić.

Brazilska manekenka je u rujnu rodila djevojčicu, u vezi s s partnerom Andreom Lemmersom, a sada je odlučila podržati svoju nogometnu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Katru.

image

Adriana Lima na druženju s Vanjom Modrić i Izabel Kovačić

INSTAGRAM ADRIANA LIMA

Lima je na društvenim mrežama detaljno popratila put u Katar, otkrila je da je prvo uživala u nogometnoj utakmici Portugala i Južne Koreje te rodnog Brazila i Kameruna s tribina. A zatim se opustila s drugim damama koje su se našle na SP-u, među kojima su i supruge naših Vatrenih.

Na maloj modnoj reviji u trgovini Elija Saaba uživale su Vanja Modrić, Izabel Kovačić, Lima i još nekolicina dama - otkrila je to brazilska manekenka na Insta-storyju, a kasnije je podijelila i fotografiju iz dućana, na kojoj pozira naša Izabel. Tu je objavu na svom storiju podijelila supruga Matea Kovačića, baš kao i video u kojem se vidi djelić luksuzne i privatne revije.

Linker
19. travanj 2024 13:14