NOVA SITUACIJA

Momčilo Otašević prvi put komentirao razvod od Jelene Perčin

Glumac je otkrio i da su suze koje je nedavno pustio u seriji "Kumovi" bile iz srca jer je veliki emotivac, da su mu djeca apsolutni prioritet i da se prilagođava na novu situaciju.

Životni preokreti donose nove okolnosti na koje se popularni crnogorski glumac Momčilo Otašević, nastoji naviknuti. Zvijezda serije "Kumovi" o promjenama je progovorio povodom današnje, 50. izvedbe ‘‘Tesla - prilagođavanje anđela‘‘ u Petom kupeu, u kojoj igra s Vladimirom Posavcem. Javnost je nedavno imala priliku vidjeti scenu iz serije "Kumovi" u kojoj je glumac, onako iz duše, zaplakao. U razgovoru za In Magazin priznao je da je stvar u tome što je vrlo emotivan. Kad njegov posao zahtijeva suze, on ih "pušta" iz srca, nisu stvar glumačke tehnike kojom vlada svaki dramski umjetnik.

‘‘Poprilično sam emotivan...‘‘, rekao je odnedavno slobodan Momčilo. Naime, crnogorski glumac i glumica Jelena Perčin razveli su se nakon pet godina braka u kojem su dobili kćer Mašu i sina Jakšu.

image

Jelena Perčin i Momčilo Otašević

CROPIX

Vijesti o razvodu za Gloriju je potvrdila Jelena, koja je tom prilikom rekla: "Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece". Sada je i on prvi put komentirao razvod: "To su nove okolnosti na koje se treba naviknuti. I treba život isplanirati u skladu s tim. I to je to što sad slijedi", zaključio je i dodao da su mu djeca apsolutni prioritet.

"Maša je lavica mala. Maša je živa, od akcije. I Jakša je, ali on je ipak malo mirniji. Kada skaču po trampolinu, ona može skakati 2 i pol sata, a on će nakon 15 minuta reći ne mogu više, pa će napraviti pauzu. On je valjda više na mene, da malo odmori", otkrio je glumac.

Linker
05. ožujak 2024 22:23