Nitko mu ne vjeruje

Momoa izazvao zgražanje novinara i obožavatelja: ‘Nisam si baš nešto‘

Glumac je još u ožujku imao operaciju bruha, no kako je sad priznao, i pola godine kasnije još uvijek ne može vježbati.

Ako ste mislili da ste vidjeli i čuli sve, moramo vas razuvjeriti, jer je Jason Momoa upravo za sebe izjavio da je izašao iz forme, točnije da ima "tata-tijelo". Glumac poznat po ulogama superjunaka i drevnih ratnika trenutno nije zadovoljan svojim izgledom, a o tome se požalio voditelju Jamesu Cordenu u njegovoj emisiji.

Momoa je stigao u studio gdje ga je ugostio Corden i dok su razgovarali o glumčevom zdravstvenom stanju, ovaj havajski ovisnik o adrenalinu požalio se da sam sebi i "nije baš nešto". Voditelj je 43-godišnjeg glumca pitao je li se oporavio od operacije bruha, koju je prošao u ožujku, samo dan prije svečane dodjele Oskara, a odgovor koji je dobio ga je iznenadio.

"Sve je dobro. Nije baš da radim trbušnjake. Pokušavam održati taj svoj ‘dad bod‘ još neko vrijeme", odgovorio je Momoa. Glumac je otkrio da je operacija ipak usporila njegov inače vrlo natrpan fitness raspored.

Voditelj se na ovu opasku morao reagirati. "Ne možeš reći da imaš dad bod. Ne možeš. To nije dad bod", kazao mu je voditelj. "Dad bod", odnosno "tatino tijelo" u slengu znači malčice opušteno tijelo, koje zbog životnih obaveza "nije vidjelo" teretane malo dulje vrijeme.

image

Jason Momoa

PEDRO FIUZA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Na voditeljevo negodovanje glumac je odgovorio da i dalje ne želi raditi trbušnjake. Je li to dio višemjesečnog opravka od operacije ili novo poglavlje u Momoinom životu u kojem bi htio pokrenuti trend muške verzije body positivityja preostaje nam samo vidjeti.

Glumac je nakon operacije ekspresno stao na noge, jer je samo dan nakon zahvata došao na crveni tepih Oskara, gdje je obavio sve dužnosti kao da se ništa nije dogodilo.

Zanimljivo je da je nezaboravni Khal Drogo, uloga po kojoj je Momoa stekao svjetsku megaslavu, također bio žrtva body shameanja. Naime 2019. Jasona su kamere snimile na odmoru u Veneciji, dežurne kritičare na društvenim mrežama to je potaknulo da ga proglase "debelim" vlasnikom "tatinog tijela". Nije dugo trebalo da se ostali korisnici Twittera pobune i stanu u obranu glumca. Moguće da se Momoa u najnovijem intervjuu referirao na tu neslavnu epizodu od prije tri godine.

Linker
18. travanj 2024 22:08