Ipak je istina

Monica Bellucci i Tim Burton šetali Madridom držeći se za ruke

Poljubac za Valentinovo otkrio je novi, zvjezdani par koji je nedavnom šetnjom ulicama Madrida, s rukom u ruci, potvrdio da su u vezi.

Poslije poljupca za Valentinovo, francuska filmska diva Monica Bellucci i američki redatelj Tim Burton više se skrivaju vezu. Nedavno su se prošetali Madridom s rukom u ruci i tako potvrdili nagađanja da su zajedno. Viđaju se oko četiri mjeseca, a za njihovu slatku tajnu mediji su doznali zahvaljujući neporeznom, strastvenom poljupcu na Dan zaljubljenih. Nije teško pogoditi tko ga je inicirao.

"Ja sam nošena trenutkom i instinktom. Bez racionalnosti, samo emocije. Ili voliš ili ne voliš", izjavila je glumica u jednom intervjuu.

image

Potvrdili su šuškanja

CARLOS DEL POZO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Kultni 64-godišnji redatelj i 58-godišnja diva poznaju se već sedamnaest godina. Sreli su se 2006. na stepenicama Palais des Festivals u Cannesu, uljudno upoznali i otišli svatko svojim putem. Ljubav je planula tek šesnaest godina kasnije, na drugom filmskom festivalu. Zbližili su se, naime, na festivalu Lumière u Lyonu u listopadu prošle godine: Monica Bellucci bila je prezenterica, a Tim Burton dobitnik značajnog priznanja kojim su prije njega nagrađeni Jane Campion, Francis Ford Coppola, Jane Fonda, Catherine Deneuve, Martin Scorsese, Pedro Almodóvar, Quentin Tarantino, Clint Eastwood.

image

Prvi izlazak u javnost

CARLOS DEL POZO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čini se da Burton nije gubio vrijeme iza kulisa manifestacije, a Monici Bellucci zacijelo se svidio njegov otkačeni šarm. Našao je način kako je "smotati" jer je glumičin dotadašnji dečko, sedamnaest godina mlađi francuski kipar Nicolas Lefebvre iste jeseni postao bivši. Monici Bellucci, vjerojatno, više odgovara muškarac koji će ju zabavljati i nasmijavati.

image

Počelo je na dodjeli nagrade Lumiere

JAAK MOINEAU/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dok se nije poljubila s Burtonom nitko nije imao pojma da je ostavila seksepilnog kipara. Diva iza sebe ima brak s francuskom filmskom zvijezdom Vincentom Casselom, koji je trajao od 1997. do 2013. i u kojem su dobili kćeri Devu i Léonie, dok je Tim Burton bio u dugoj vezi s engleskom glumicom Helenom Bonham Carter. Roditelji su kćeri Nell i sina Billyja Raymonda koji žive s majkom u Londonu. Par se razišao 2014. jer se ljubav, kako je engleska glumica rekla, jednostavno ugasila. Zbog Monicom Bellucci Timu Burton je "procvjetao". Presretan je. Okrenuo je novu stranicu i sada je oboje zaljubljeno ispisuju.

Linker
11. travanj 2024 10:49