JOSE PEREZ/BAUERGRIFFIN.COM/ME/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
novi početak

Možete li pogoditi tko se krije iza fantastične filmske maske?

Manekenka i glumica, koja se do nedavno borila s psihičkim porblemima, glumit će u novoj sezoni "Američke horor priče", a jedna od partnerica na setu bit će joj Kim Kardashian.

Manekenka i glumica, koja se do nedavno borila s psihičkim porblemima, glumit će u novoj sezoni "Američke horor priče", a jedna od partnerica na setu bit će joj Kim Kardashian.

U New Yorku je počelo snimanje dvanaeste sezone ‘‘Američke horor priče‘‘ što je izazvalo veliku pozornost slučajnih prolaznika. Od glumačke ekipe koja se sada našla pred kamerama je i britanska manekenka i glumica koju je gotovo nemoguće prepoznati. Tamna perika sa šiškama, velike naočale s crvenim okvirom i neobičan kostim uspjeli su "sakriti" inače vrlo poznatu manekenku Caru Delevingne, čiji je lik u stilu Cruelle De Vil ekscentrično zaokružen gotičkim glamurom. Cara je nosila frapantno visoke cipele te crvene kožne rukavice koje je kombinirala s uskom suknjom i dramatičnim blejzerom s volanima. Samo se po hodu moglo naslutiti da se radi o nekome kome je manekenstvo dobro poznato. Glumačkoj ekipi u novoj sezoni pridružit će i Kim Kardashian pa će biti zanimljivo kakve će uloge ostvariti manekenka s glumačkim iskustvom i reality zvijezda koja je praktički rođena pred kamerama.

image

Cara Delevingne na setu

JOSE PEREZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA JOSE PEREZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Cara Delevingne nedavno je sredila svoj život koji je prošle godine bio potpuno izvan kontrole. Manekenska zvijezda, vrhunski model i glumica nedavno je otvoreno progovorila o svom mentalnom zdravlju, borbi s ovisnošću, depresiji, samoozljeđivanju... Priznala je i kako ju je pandemija potpuno slomila, a njezin psihički i fizički krah ne jednom dokumentirali su i paparazzi. No čini se da se Cara trudi vratiti normalnom životu, a jedan od uspjeha je i uloga u popularnoj ‘‘Američkoj horor priči‘‘.

Linker
26. travanj 2024 07:17