sve je jasno

Muž ju je varao, šuška se da je s Bradom, a sad je na neobičan način objavila da je biseksualka

Nakon što ju je bivši opetovano varao, manekenka je podnijela zahtjev za razvodom, a sada je na neobičan način otkrila svoje seksualne preferencije.

Manekenka i glumica Emily Ratajkowski, za koju se šuška da je nova ljubav Brada Pitta, na svom je TikTok profilu sugerirala da je biseksualna. Naime, jedna korisnica TikToka postavila je pitanje "Ako se identificirate kao biseksualac, posjedujete li kauč od zelenog baršuna?", na što je Emily odgovorila vrlo jasnom snimkom.

Na njoj prvo prikazuje sebe, a potom okreće kameru i pokazuje svoj kauč od zelenog baršuna te se zagonetno nasmiješi. To je njezinim obožavateljima bio dovoljan znak da je Ratajkowski biseksualka. Emilyno priznanje da je biseksualna dolazi nakon što su Madonna i glumica Shay Mitchell, priznale da su dio LGBT+ zajednice uoči ‘National Coming Out Daya‘ 11. listopada.

"Još jedna pobjeda za dame", komentirali su fanovi Emily koja je početkom rujna predala zahtjev za razvod od filmskog producenta Sebastiana Bear- McClarda s kojim ima jednogodišnjeg sinčića Sylvestera zbog optužbi da ju je varao. Navodno je čak i par mjeseci prije razvoda bila bliska s Pittom. Od tada su nekoliko puta viđeni zajedno na večerama i na piću, a neki izvori tvrde da je riječ samo o prijateljstvu.

image

Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard sa sinom i ljubimcem.

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Anonimni izvor potvrdio je američkom Page Sixu da manekenka više nije mogla podnijeti McClardove serijske preljube i afere s drugim ženama, iako je njihov brak djelovao kao prava ljubavna bajka. Vjenčali su se u veljači 2018. nakon samo par tjedana veze, a lani su dobili sad 15-mjesečnog sina Sylvestra Apollo Beara.

Posljednji put su zajedno viđeni u javnosti u proljeće ove godine na Filmskom festivalu u Cannesu, nakon čega su se zaputili na odmor u Italiju.

Linker
19. travanj 2024 03:27