Mnogo je upitnika

Na crvenom tepihu našli se Bradley Cooper, Irina Shayk i njegova djevojka Huma Abedin

Glumac, supermodel i politička savjetnica pojavili su se na istom događanju, nitko s nikime nije pozirao, ali priče kruže.

Čini se kako se i zvijezdama zna dogoditi čudan ljubavni trokut, i to na događanjima na koja moraju doći. Tako su se svjetski mediji raspisali o Bradleyu Cooperu koji je u ponedjeljak navečer na CFDA nagradama u New Yorku bio između bivše i (navodne) sadašnje ljubavi. Ovaj 47-godišnji glumac bio je u elegantnom izdanju u trodijelnom crnom odijelu i plavoj košulji, a pozirao je s mnogo opuštenijim rockerom Lennyjem Kravitzom.

image

Bradley Cooper i Lenny Kravitz zajedno su poziralli na dodjeli nagrada

DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Njegova 36-godišnja bivša Irina Shayk blistala je u crno bijeloj haljini s plisiranim dijelom. Par ima petogodišnju kćerkicu Leu De Seine Shayk Cooper. Roditelji su ovog vikenda viđeni u romantičnoj šetnji New Yorkom, u kojoj su izmjenjivali dodire i time potaknuli glasine da su ponovno zajedno.

Međutim, na eventu se pojavila i njegova navodna ljubavna partnerica, politička savjetnica Huma Abedin, koja je došla u društvu Anne Wintour, koja ih je pak navodno i spojila.

image

Irina Shayk zablistala je na dodjeli nagrada

INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Na crvenom tepihu i pred kamerama nema zajedničke fotografije, svi su jako pazili da drže razmak.

Bradley je filmska zvijezda nominirana za Oskara, Irina je supermodel, inače miljenica Voguea, a Huma je američka politička savjetnica koja je surađivala s Hillary Clinton na kampanji za izbor predsjednika 2016.

Prije toga bila je zamjenica kabineta kada je Clinton obnašala dužnost državne tajnice od 2009. do 2013. Abedin iza sebe ima i propali brak, s osramoćenim njujorškim kongresmenom Anthonyjem Weinerom.

image

Huma Abedin

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Wintour je jedna od najmoćnijih žena u modnom svijetu, a navodno je ona imala prste u spajanju Bradleya i Hume. Ovog ljeta glumac i politička savjetnica su se viđali, a nekoliko mjeseci ranije, u svibnju 2022. u tajnosti su zajedno došli na Met Galu, da bi se pri ulasku razdvojili.

Abedin i Cooper su oboje dobri prijatelji s dugogodišnjom urednicom Voguea. "Anna je definitivno imala ulogu provodadžije. Najbolja je prijateljica s Bradleyem, a on obožava Humu. Bradley i Huma se viđaju već nekoliko mjeseci i bili su vrlo tihi oko toga", otkrio je izvor.

image

Irina i Bradley ovog su vikedna viđeni u šetnji

ELDER ORDONEZ/SPLASH/PROFIMEDIA

Osim toga paralelno se spekulira da su Bradley i Irina, koji su ostali u prijateljskim odnosima, odlučili svojoj ljubavi dati još jednu priliku. Pogotovo nakon zajedničke šetnje ovog vikenda.

image

Na ulicama New Yorka su se i pohvatali

ELDER ORDONEZ /SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 05:59