senzacija

Na crvenom tepihu srele se zaručnica i bivša žena slavnog glumca - nastale su ove fotke

Australska manekenka bila je u braku s Orlandom Bloomom od 2010. do 2013. godine, a zajedno imaju danas 11-godišnjeg sina Flynna. Bloom i Perry počeli su se viđati 2016. godine.

Zajedničke fotografije Katy Perry i Mirande Kerr izgleda senzacionalno, no posebno su zanimljive zbog činjenice da je Kerr bivša supruga Orlanda Blooma, a Perry mu je sadašnja zaručnica.

Dvije dame susrele su se u subotu na 20. G‘Day USA Arts Gali u Los Angelesu. Dok je Perry izabrala raskošnu metalik suknju koju je iskombinirala s topom od istog materijala, Kerr se odlučila za jednostavnu bijelu haljinu bez naramenica.

Njihov susret na crvenom tepihu bio je jako srdačan, a dvije dame rado su pozirale fotografima.

image

Katy Perry i Miranda Kerr

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

G‘Day USA Arts Gala organizira udruženje američkih Australaca, a njome se odaje počast doprinosu Australaca američkom showbusinessu. Ove godine gala večer bila je u znaku poznate Australke Olivije Newton-John koja je preminula u kolovozu.

Miranda je bila jedna od dobitnica priznanja te večeri, a upravo joj je Katy uručila nagradu.

Podsjetimo, australska manekenka bila je u braku s Orlandom Bloomom od 2010. do 2013. godine, a zajedno imaju danas 11-godišnjeg sina Flynna.

Bloom i Perry počeli su se viđati 2016. godine, a zaručili su se tri godine kasnije. Njihova kći Daisy rođena je 26. kolovoza 2020. godine.

image

Dobro su se zabavljale

STEWART COOK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Da su Kerr i Perry bliske, prvi put je otkrila australska manekenka u showu Drew Barrymore koji je emitiran u studenom 2020. godine.

"Kad je riječ o posebnim prilikama u kojima moramo biti zajedno, radimo kompromise kako bismo pronašli ono što je najbolje za cijelu obitelj. Uvijek razmišljamo što je najbolje za Flynna, a to je ono što je najvažnije", rekla je.

Dodala je da se Flynn vezao za Perry.

"Jako se dobro slažu. Mi smo moderna obitelj", zaključila je tada.

image

Evan Spiegel i Miranda Kerr

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na G‘Day Galu ipak nije došla s Perry, već sa svojim suprugom Evanom Spiegelom, za kojeg se udala 2017. godine, a zajedno imaju sinove Harta i Mylesa.

Linker
11. travanj 2024 14:29