dobro čuvana tajna

Na pogrebu Lise Marie Presley otkriveno da je njena kći rodila djevojčicu

Glumica Riley Keough u tajnosti je rodila kćer, a vijest je otkrivena tek kad je njen suprug pročitao pismo koje je posvetila majci.

Posljednji dan tjedna s kojim smo se pozdravili bio je jedan od najemotivnijih dana u povijesti Gracelanda u Memphisu. Na imanju koje je stvorio kralj rock‘n‘rolla Elvis Presley pokopana je njegova kći Lisa Marie, koja je iznenada preminula od zastoja srca s 54 godine.

U Gracelandu su se okupili brojni članovi obitelji i prijatelji koji su se željeli posljednji put oprostiti od poznate glazbenice. Unatoč suzama doznala se i jedna lijepa vijest.

image

Pokop Lise Marie Presley

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kaskader Ben Smith-Petersen otkrio je da su on i kći Lise Marie, glumica Riley Keogh, nedavno dobili kćerkicu.

Naime, Smith-Petersen je na posljednjem ispraćaju pročitao pismo svoje supruge, zvijezde filmova Logan Lucky i The Terminal List, u kojem je između ostalog svojoj majci poručila: "Hvala što si mi pokazala da je ljubav jedina stvar koja je važna u ovom životu. Nadam se da ću voljeti svoju kćer na način na koji si ti voljela mene, na način na koji si voljela mog brata i moje sestre."

Page Six je kasnije dobio potvrdu glasnogovornika para da su zaista nedavno dobili kćer. Kako se saznaje, djevojčica je rođena prošle godine, a njeno ime još nije otkriveno.

image

Riley Keough i Ben Smith-Peterson

AXELLE/BAUER-GRIFFIN/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Ben Smith-Petersen je australski kaskader, a on i Keough upoznali su se na snimanju filma Mad Max: Fury Road 2012. godine. Vjenčali su se tri godine kasnije, a djevojčica koja je stigla u njihove živote njihovo je prvo dijete, ali i prvo praunuče Elvisove supruge Priscille.

Posljednje pojavljivanje Lise Marie u javnosti bilo je samo dva dana prije smrti, i to na dodjeli nagrada Zlatni globus, na koju je došla kako bi pružila podršku Austinu Butleru, zvijezdi filma o njenom ocu. Butler je na kraju osvojio Zlatni globus, a u svom se govoru zahvalio cijeloj obitelji Presley na tome što su mu "otvorili svoja srca, uspomene i dom".

"Lisa Marie, Priscilla, zauvijek ću vas voljeti", rekao je tada.

Lisa Marie pokopana je pored svog sina Benjamina, koji je tragično preminuo 2020. godine.

Linker
07. travanj 2024 19:31