Zendaya i Tom Holland

 JOE SUTTER/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA
Odala je manikirka

Na Zendayinoj ruci prsten: Fotka koju je objavila manikirka Marina Dobic raspametila fanove

Zendaya i Tom su vršnjaci, 26-godišnjaci, a upoznali su se 2016. na snimanju filma "Spider-Man: Povratak kući".

Zendaya i Tom su vršnjaci, 26-godišnjaci, a upoznali su se 2016. na snimanju filma "Spider-Man: Povratak kući".

Snimka Zendayine manikure koju je na Instagramu objavila londonska manikirka Marina Dobic brzinski se proširila internetom, ali ne (samo) zbog savršeno sređenih noktiju nesvakidašnje tamnoplave boje, nego više zbog zlatnog prstena na Zendayinom srednjem prstu. Prsten ima okruglu pločicu na kojoj su elegantnim kurzivom ugravirana slova "TH". Obožavatelji su postali euforični zbog toga što zvijezda "Euforije" nosi prsten s inicijalima svog dragog, glumca Toma Hollanda, iako ne mogu znati je li Zendaya samo posudila Tomov prsten ili si je dala napraviti nakit posvećen njenoj ljubavi.

Dan kasnije uslijedio je i Marinin video sa Zendayinim blijedoružičasto lakiranim noktima na kojem se također vidi znakoviti prsten, no ovoga puta glumica ga nosi na kažiprstu. Iz prstena bi se možda moglo iščitati da Zendaya vrti Toma oko prsta, no fanovi uglavnom predviđaju da se uskoro sprema vjenčanje. Neki koji su pomnije pogledali snimku misle da par već i je u braku: tvrde kako na prstenu zapravo piše "ZH", što bi značilo da se Zendaya udala za Hollanda.

image

Ovako je počelo; scena iz Spider-Mana

PICTORIAL PRESS LTD/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Zendaya i Tom su vršnjaci, 26-godišnjaci, a upoznali su se 2016. na snimanju filma "Spider-Man: Povratak kući". Page Six otkrio je u srpnju 2021. da je par u vezi nakon što su ih snimili kako se maze u automobilu, no pretpostavlja se da su u vezi puno dulje. Dvojac dosta odlučno čuva svoju privatnost, tek povremeno objave neki znak kojim javljaju fanovima da ljubav još cvjeta. A kada je nedavno na računu nazvanom Pop Hive na Twitteru objavljeno da su Zendaya i Tom navodno zaručeni, njezina majka Claire Stoermer uzvratila je objavivši definiciju pojma clickbait. “Clickbait, odnosno mamac za klikove, obično se odnosi na praksu pisanja senzacionalističkih ili obmanjujućih naslova kako bi se privukli klikovi na dio sadržaja”, navela je Claire.

Linker
26. travanj 2024 05:40