Najljepši dani

Najljepša sportska novinarka broji sitno do dolaska prinove, a vrijeme skraćuje na plaži

Talijanska televizijska novinarka Diletta Leotta čeka bebu s njemačkim nogometašem Lorisom Kariusom, vratarem engleskog prvoligaša Newcastle Uniteda. Prinova bi trebala doći u kolovozu, a lijepa Diletta dane do poroda skraćuje uživajući na plaži u Miamiju.

Najpoznatija sportska novinarka na svijetu, talijanska TV voditeljica Diletta Leotta, nije skidala osmijeh s lice dok je s društvom uživala na jednoj plaži u Miamiju. Zaštitno lice talijanske sportske televizije DAZN vrlo je aktivna tijekom cijele trudnoće i čini se da je gotovo svaki tjedan vidimo u nekoj drugoj svjetskoj destinaciji.

image
PROFIMEDIA

Lijepoj Diletti trudnoća nije teško pala. Dapače, u njoj itekako uživa dok čeka dolazak svojeg prvorođenčeta. Budući da redovito obavještava svojih devet milijuna Instagram pratitelja o svojoj trudnoći, tako je objavila video u kojem uživa upijajući zrake sunce, kupajući se u plićaku i šetajući plažom. Prvi kadar videa je onaj njezinog trbuha pa je voditeljica prikladno ispod objave napisala: "Sunčani trbuh". Ubrzo su uslijedili brojni komplimenti, a svi su se složili da Diletta naprosto zrači.

Podsjetimo, Diletta je u vezi 29-godišnjim njemačkim nogometašem Lorisom Kariusom, vratarom engleskog prvoligaša Newcastle Uniteda. Daily Mail je ranije pisao da se Diletta protivi Kariusovom ostanku u Newcastleu jer joj navodno grad ne odgovara i u njemu se osjeća nelagodno. Budući da će sada postati roditelji, svakako će se morati dogovoriti gdje žele provoditi vrijeme i odgajati svoje dijete.

image
PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 15:28