NAJMLAĐI VATRENI

Najslađa utjeha: Dirljivi susret Andreja Kramarića i sinčića Viktora nakon okršaja s Argentinom

Naš napadač će ovo Svjetsko prventsvo zasigurno pamtiti po maestralnoj pobjedi nad Kanadom, kada je zabio čak dva gola, ali i po tome što ga je po prvi puta s tribina bodrio sin.

Naši Vatreni sinoć su pokazali hrabro srce na Lusail Stadiumu u Dohi, no sreća je nažalost bila na strani Argentinaca. Nakon polufinalne utakmice cijela je nacija svjedočila tuzi i razočaranju naših reprezentativaca, a mnogi od njih utjehu su pronašli u zagrljaju svojih najmilijih.

Andrej Kramarić ovo će Svjetsko prvenstvo zasigurno pamtiti po maestralnoj pobjedi nad Kanadom, kada je zabio čak dva gola, ali i po tome što ga je po prvi puta s tribina bodrio sinčić Viktor. Posebno je dirljiv bio prizor kada je Andrej nakon sinoćnje utakmice podignuo na ramena malenog Viktora, odjevenog u kockasti dres s njegovim brojem 9.

Podsjećamo, Viktor je prvo dijete Kramarića i njegove supruge Mije Ćurković, a rodio se u kolovozu prošle godine u Zagrebu. Andrej i Mia vjenčali su se u iste godine u zagrebačkoj vijećnici, a zavjete su izgovorili nakon četiri godine ljubavi u krugu obitelji, kumova i bliskih prijatelja.

Njihov susret zaista je bio sudbonosan jer ga je Mia, kako je rekao u intervjuu za Gloriju, osvojila na prvi pogled.

"Mia je žena mojih snova i moja najveća podrška", rekao je zaljubljeni nogometaš.

Linker
19. travanj 2024 04:45