Chrissy Teigen i Esti Maxine

 INSTAGRAM
Moje!

Najslađe obiteljske fotografije: Chrissy Teigen pohvalila se novim fotografijama s djecom

Nekadašnja manekenka rado na društvenim mrežama objavljuje idilične prizore iz obiteljskog života. Sada je svakom djetetu posvetila po jednu fotografiju.

Nekadašnja manekenka rado na društvenim mrežama objavljuje idilične prizore iz obiteljskog života. Sada je svakom djetetu posvetila po jednu fotografiju.

Nekadašnji model Chrissy Teigen uživa u druženju i vremenu koje provodi sa svojom djecom, pa često voli i na društvenim mrežama objavljivati prizore iz njihovog svakodnevnog života. Sada je na Instagramu objavila fotografije svo troje djece koje ima u braku s glazbenikom Johnom Legendom, a u potpisu je napisala samo: "Moje!" Na prvoj fotografiji 37-godišnja autorica kuharice "Cravings" (Žudnje) grli i ljubi najmlađe dijete, kćer Esti Maxine koja je rođena prije tri mjeseca. Chrissy nosi mekani ružičasti kućni ogrtač, a malena Esti - pelenu. Slijedi fotografija sina Milesa Theodorea (ima četiri i pol godine) koji pozira na stubištu odjeven u crno-bijelu rokersku kombinaciju. Dječak nosi isprane sive traperice, bijelu majicu, crno-bijele tenisice Nike i kožnu motorističku jaknu. Izgleda dobro raspoložen, a sličnost s ocem je primjetna.

Na završnoj je fotografiji nasmiješena sedmogodišnja kći Luna Simone koja sjedi na kuhinjskoj radnoj površini, a ispred nje je pladanj pun čokoladnih kolača. Dvoje starijih fotografirala je Chrissy i oni su pred objektivom potpuno opušteni. Simpatične fotografije prikupile su mnoštvo pohvala i lajkova, a pratitelji su za obitelj Legend/Teigen pronalazili samo lijepe riječi.

Linker
27. travanj 2024 01:55