Najdraža čestitka

Najsretnija žena na svijetu: Chris Hemsworth oduševio obožavatelje romantičnom čestitkom

Na Instagramu je Elsa dobila više od milijun i pol lajkova, pozdrava i čestitki te su je mnogi Chrisovi pratitelji i pratiteljice proglasili "najsretnijom ženom na svijetu".

Malo je koja žena ostala hladnokrvna na prizore s filmskim Thorom kojeg je u nizu spektakularnih filmova utjelovio mišićavi i atraktivni Chris Hemsworth. No, 190 centimetara visok australski glumac, koji će u kolovozu napuniti 40 godina, takvu popularnost doživljava tek kao dio posla kojim se bavi, a srce mu kuca samo za jednu ženu, a to je njegova supruga Elsa Pataky. Dokazao je to i objavom na Instagramu kojom je svojoj Elsi čestitao 47. rođendan. Uz fotografije i kratki video s proslave uz tortu s čokoladom i jagodama i u krugu dragih ljudi, Chris je napisao: "Sretan rođendan mojoj partnerici u zločinu, volim te zauvijek! Za još mnogo proslava".

image

Elsa Pataky i Chris Hemsworth u braku su trinaest godina

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCKEDITORIAL/PROFIMEDIA

Španjolska manekenka i glumica koju smo gledali u šestom dijelu filmskog serijala „Brzi i žestoki” uspješno je ugasila svjećicu na torti, a okupljeni su joj zapjevali „Happy Birthday”. Na Instagramu je Elsa dobila više od milijun i pol lajkova, pozdrava i čestitki te su je mnogi Chrisovi pratitelji i, još više, pratiteljice, proglasili „najsretnijom ženom na svijetu”. Čestitkama se pridružio i Hemsworthov dugogodišnji prijatelj i kolega superjunak iz Marvelovih filmova, Jeremy Renner.

Chris i Elsa vjenčali su se 2010. godine i imaju troje djece: 11-godišnju kćer Indiju Rose te devetogodišnje blizance Sashu i Tristana. Ranije u srpnju, Hemsworth je na Instagramu objavio i niz fotografija na kojima se obitelj dobro provodi tijekom odmora u Elsinoj rodnoj Španjolskoj. Vidimo tu plovidbu brodom, zabavu s djecom i prilično opak zajednički skok bračnog para u more.

Linker
09. travanj 2024 17:23