GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Mamina kopija

Najstarija kći je slika i prilika slavne glumice: ‘Jabuka ne pada daleko od stabla‘

Najstarija kći zvijezde franšize "Resident Evil" i i britanskog redatelja Paula Andersona tumači prvu glavnu ulogu u životu - zvijezda je spektakla "Peter Pan i Wendy".

Najstarija kći zvijezde franšize "Resident Evil" i i britanskog redatelja Paula Andersona tumači prvu glavnu ulogu u životu - zvijezda je spektakla "Peter Pan i Wendy".

Na nedavnoj premijeri filmske adaptacije romana J.M. Barrieja o Petru Panu, svu pozornost ukrala je najstarija kćer Mille Jovovich i britanskog redatelja Paula Andersona, 15-godišnja Ever Anderson. Slika je i prilika svoje slavne mame, što se vidjelo dok je u haljini boje zlata pozirala na crvenom tepihu. Najstarija kći manekenke i zvijezde akcijske franšize "Resident Evil" dosad je imala male uloge u dva naslova, filmu iz franšize "Resident Evil: The Final Chapter" iz 2016., koji je režirao njezin otac te u spektaklu o superherojima "Black Widow". Ovaj put mlada zvijezda tumači naslovnu ulogu u filmskoj fantaziji "Peter Pan i Wendy", čija je premijera nedavno održana u New Yorku. To joj je prvi značajan iskorak u karijeri i prva glavna uloga.

image

Na premijeri novog filma u nježno plavoj haljini

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na pitanje ima li osjećaj da li je nešto propustila s obzirom na činjenicu da ima sve samo ne obično djetinjstvo, odgovorila je da joj katkad nije jednostavno živjeti drugačiji život, ali je gluma upravo ono što je željela učiniti. Otkrila je kako su joj roditelji dali korisne savjete o tome što bi, možda, trebala na setu "pokušati učiniti nešto drugačije", prenosi Daily Mail. Među ostalim, izjavila je da su joj prenijeli da se treba potruditi više i pokazati što je god moguće više interesa za detalje na snimanju filma.

image

Milla Jovovich sa kćeri, Ever Anderson prošle godine

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK

Milla Jovovich, koja osim Ever ima sedmogodišnju Dashiel i dvogodišnju Osian, o najstarijoj kćeri pričala je za Entertainment Tonight: "S jedne strane sam prestravljena jer znam koliko je teška ova industrija. A s druge strane, presretna sam jer se osjećam kao da je moje dijete pronašlo svoju strast, a ona je na to vrlo usredotočena od svoje pete godine. Odrasla je na setovima s tatom i sa mnom i očito je da jabuka ne pada daleko od stabla", rekla je glumica.

image

Za Ever Anderson uloga u "Peter Pan & Wendy" je do sada najveća koju je imala prilike igrati

JUSTIN TALLIS AFP

Film "Peter Pan i Wendy" prikazivat će se od 28. travnja na Disney+, ulogu kapetana Kuke tumači Jude Law, Zvončicu glumi Yara Shahidi, prva crnkinja koja je preuzela tu ulogu dok mladi engleski glumac Alexander Molony igra Petra Pana. Film potpisuje američki redatelj David Lowery.

Linker
28. travanj 2024 06:29