ljubavni zanos

Najstrastveniji bračni par: Katy Perry i Orlando Bloom dobro se zabavljaju gdje god da izađu

Pjevačica i glumac kojima nisu prognozirali dugu vezu, posljednjih dana zabavljaju javnost svojim ponašanjem: prvo su se ljubakali na konzervativnom Wimbledonu, a sada su si dali oduška i na koncertu Brucea Springsteena.

Iako u početku njihove sedam godine duge ljubavi, nije baš sve ‘‘išlo po loju‘‘, Katy Perry i Orlando Bloom danas su zaljubljeni kao tinejdžeri. Ne skidaju ruke jedno s drugoga, ljube se,pipaju pa čak i - ližu. Prvo su se strastima prepustili tijekom mečeva na Wimbledonu, a sada su jedno u drugom uživali na koncertu Brucea Springsteena u londonskom Hyde Parku. Baš ih briga i tko ih gleda i fotografira, a i sami su prionuli snimanju selfija u prilično opuštenim pozama. Mnogi njezini pratitelji na društvenim mrežama komentirali su kako su glumac i pjevačica po svemu potpuno nespojiv par pa i rijetko tko vjeruje da će njihova ljubav potrajati.

image

Katy Perry i Orlando Bloom na koncertu Brucea Springsteena

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

No oni to demantiraju iz dana u dan, a sve nesuglasice koje su svojedobno i postajale sada su iz njih. Naime, ljubav je započela 2016., a kratku pauzu u vezi napravili su 2017., da bi nakon toga ipak odlučili posvetiti se jedno drugome. Najljepši začin njihovoj sreći sigurno je dvogodišnja kćerkica Daisy Dove. Orlando Bloom ima i 12- godišnjeg sina Flynna kojeg je dobio u braku sa supermodelom Mirandom Kerr, a pjevačica je bila u braku s britanskim komičarem Russellom Brandom, ali par nije imao djece. Iako su Orlando i Katy prije stali pred matičara, svoju vezu bar za sada, ne planiraju ozakoniti. Zaručili su se 2019., ali im je planove za vjenčanje pokvarila pandemija, a sada čekaju da nađu vrijeme i idealno mjesto gdje bi mogli okupiti obitelj i prijatelje, i prirediti party za pamćenje. Bar tako govori Katy Perry, tvrdeći da će se vjenčanje kad-tad dogoditi.

Linker
10. studeni 2023 12:23