BLISTA OD SREĆE

Najteži mjeseci su iza nje! Shakira ponovno u raju

Kolumbijska pjevačica koja se razvodi od nogometaša Gerarda Piquea sinove Milana i Sashu odvela je na odmor u Meksiko.

Uz sinove Sashu (7) i Milana (9) koje je povela sa sobom na odmor na pješčane plaže meksičkog ljetovališta Cabo San Lucasu kolumbijska pop zvijezda Shakira (45) barem je nakratko zaboravila sve užase koji su joj život posljednjih mjesec dana pretvorili u noćnu moru.

U igri sa svojim klincima Shakira je blistala od sreće i uživala u novopronađenom raju, pa Milanu i Sashi nije zabranila niti da se međusobno gađaju pijeskom, zbog čega se Sasha na kraju rasplakao jer mu je pijesak završio u očima i ustima.

image

Shakira sa sinovima Sashom i Milanom

HEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Shakira ga je kao brižna majka utješila, odvela na tuširanje i umivanje, te počastila sladoledom, pa se osmijeh ponovno vratio i na njegovo lice.

Pjevačica je u lipnju iz medija saznala da ju je njezin dugogodišnji partner, 35-godišnji nogometaš Barcelone Gerard Piqué prevario, i to sa ženom gotovo dvostruko mlađom od sebe, pa su Shakira i Pique nakon dvanaest godina službenim priopćenjem okončali svoju vezu, nakon čega je ona zbog stresa i šoka završila u bolnici.

image

Sinove je povela na odmor u meksičko ljetovalište Cabo San Lucas

HEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Liječničku pomoć je zatražila zbog napadaja panike, čemu je pridonijelo i to što je mjesecima bila meta dvojice muškaraca koji su je uhodili.

Zbog svega toga slavna pjevačica ne želi nastaviti živjeti u Barceloni, gradu koji više doživljava svojim domom. Njezin glavni cilj je da se čim prije, a najkasnije do jeseni, sa sinovima Milanom i Sashom preseli u vlastitu vilu u Miamiju na Floridi, gdje želi okrenuti novu stranicu bez Gerarda Piquea.

image

Klincima nije zabranila da se gađaju - pijeskom.

HEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Za preseljenje sa sinovima mora dobiti i suglasnost njihova oca, na što on - ne pristaje.

Upućeni tvrde da će se bivši partneri lako dogovoriti oko novca i nekretnina koje su stekli dok su bili u vezi, ali da je situacija - što se sinova tiče - mnogo kompliciranija.

image

Pjevačica se nada dogovoru s Gerardom Piqueom

HEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Tko zna, možda se na kraju potaknuti primjerom i drugih slavnih osoba, uspiju dogovoriti zbog dobrobiti svojih sinova. Svaka vrsta sporazuma u ovim okolnostima, naime, bolja je od sudske bitke za skrbništvo.

Linker
16. travanj 2024 20:06