ADRIAN DENNIS AFP
Podrška sa stilom

Najveća podrška i kad pobjeđuje i kad gubi: Jelena Đoković posebnom porukom podržala supruga

Supruga uspješnog tenisača otkrila je kako glasi nadimak teniskog šampiona kojeg je u epskom, petosatnom meču nadvladao 16 godina mlađi suparnik i poslala mu poruku podrške nakon poraza.

Supruga uspješnog tenisača otkrila je kako glasi nadimak teniskog šampiona kojeg je u epskom, petosatnom meču nadvladao 16 godina mlađi suparnik i poslala mu poruku podrške nakon poraza.

Poslije gorkog poraza u finalu prestižnog Grand Slam turnira, ali i ovacija koje su zatresle wimbledonske tribine nakon emotivnog govora i suza Novaka Đokovića, oglasila se i njegova supruga Jelena.

"Glavu gore, Spidey!”, poručila mu je na svom Instagram storyju, otkrivši pritom nadimak jednog od najboljih tenisača u povijesti.

Dao je sve i učinio što je mogao, no nedjeljno finale ipak je bio njegov prvi poraz u Wimbledonu od 2013. godine. Unatoč borbi preko granica izdržljivosti tijekom epskih pet setova, Novaku se nije ostvarila želja doći do 24 Grand Slam titule i izjednačiti apsolutni teniski rekord koji još uvijek drži australska tenisačica Margaret Court koja je dominirala bijelim sportom od 1960. do 1973. godine i osvojila upravo 24 Grand Slam naslova. Silovita energija 20-godišnjeg Španjolca Carlosa Alcaraza nadvladala je iskustvo prekaljenog šampiona, unatoč Jeleninoj nepokolebljivoj podršci. Ovaj put je u ložu dovela njihovog sina - sedmogodišnjeg Stefana, a do nje su sjedili holivudski glumac Hugh Jackman i njegova supruga Deborra Lee.

image

U društvu Deborre Jackman

JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK
image

Nadu je zamijenila nevjerica

DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK

Jelena je pogledom slijedila svaki Novakov pokret, ali kako se iscrpljujuće odmjeravanje snaga sa šesnaest godina mlađim suparnikom bližilo kraju, bila je sve tiša i tužnija. Ne toliko zbog poraza – Novak će za nju uvijek biti najbolji – koliko zbog suza kojima je "zapečatio" svoj emotivan govor na dodjeli trofeja.

image
ADRIAN DENNIS AFP

"Drago mi je što mi je sin i dalje tu i da se smije. Hvala na podršci, volim te, zagrlit ću te i onda se možemo voljeti i dalje", poručio je sinu nakon što je odao priznanje suparniku. Kasnije su Španjolcu čestitali i Jelena i Stefan Đoković, a mladi tenisač gotovo da nije mogao povjerovati s koliko je poštovanja teniska legenda ocijenila njegovu igru.

image

Stefan Đoković od malih nogu dolazi s mamom na turnire.

JAMES GOURLEY/BPI/SHUTTERSTOCK

Ipak, osim iscrpljujućeg finala - i za tenisače i za publiku, mnogi su pogledi bili usmjereni upravo Jeleni Đoković koja je ove sezone privlačila pozornost elegantnim kombinacijama koje je birala za praćenje bijelog sporta. Na samo finale stigla je u mini haljini s dvoredim kopčanje brenda Self Portrait, koji obožava i princeza Catherine. U svijetli bukle utkane su diskretne srebrne niti, a uz srebrni lančić s križićem i male dijamantne naušnice, look je upotpunila sunčanim naočalama Zepter Hyperlight Eyewear.

image

U društvu Deborre Jackman

JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK
image

Suprugova najvernija navijačica

JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK

S obzirom na to da je na suprugovom meču svih mečeva nosila odjeću čija je cijena 350 eura, treba još jednom istaknuti njezin modni credo. Jednostavan je i isproban, a svodi se na činjenicu da se za besprijekoran look ne mora izdvojiti bogatstvo: dobar ukus najbolji je ukras.

Linker
27. travanj 2024 05:52